- Resmi Gönderi
Bölgede sıcaklıklar kar değerlerine inebilir takip edelim bakalım .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBölgede sıcaklıklar kar değerlerine inebilir takip edelim bakalım .
Ne zaman olabilir
Bölgede sıcaklıklar kar değerlerine inebilir takip edelim bakalım .
Ben hazırım bekliyorum
Ben hazırım bekliyorum
İnşallah taze fotoğrafları alırız erkenden
Kasım Ayı Türkiye geneli sıcaklık anomalisi.. İlk hafta ve ikinci hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak demiş MGM. Kasım'da pastırma sıcaklarını yiyeceğiz gibi durum öyle gösteriyor 🥵
Bi hafta havalar güzel gidecek mangal ve geziler için son şans bol bol uyuyun sonrasında heyecanlı model takipleri radar sıcaklık takipleri derken heyecanlı bir serüvene başlıyacağız
Acaba cuma günü eskişehirde havada da olsa kar yağışı görür müyüz hava kapalı ve nemli gözüküyor gece de sıcaklık 0a iniyor
Acaba cuma günü eskişehirde havada da olsa kar yağışı görür müyüz hava kapalı ve nemli gözüküyor gece de sıcaklık 0a iniyor
Yağış gelirse neden olmasın
Ekmek çıkar mı sizce cuma gecesi
Bu arada konyada aynı tarihlerde bi yağış geçişi olucak cumayı cumartesiye bağlayan gece belki beklenmedik kısa süreli bi sürpriz olabilir
İnşaallah SnowTime
Angora geçen yıl beni delirten konya bu yıl baya ablerin etkisinde kalıcak gibi bu sefer de eskişehirin ayazı bana kaldı hocam =D
Angora geçen yıl beni delirten konya bu yıl baya ablerin etkisinde kalıcak gibi bu sefer de eskişehirin ayazı bana kaldı hocam =D
Sende bir şeyler var desene 🤣😂
Sende bir şeyler var desene 🤣😂
Olabilir hatta geçen demiştim 15-16sında bozulma olur kesin diye
Merak ediyorum bu accuweatherin Ankara ile ne alıp verememesi var sistemler yıkılıyor adamlar hala yok diyor eeeeeeyyy accuweather kimsiinn seen yaaa 😡😡😡😡