- Resmi Gönderi
Niğde de bu sistemlerden istediğini alacak bu gece stardı veriyor özellikle hafta sonu güzel yağışlar var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNiğde de bu sistemlerden istediğini alacak bu gece stardı veriyor özellikle hafta sonu güzel yağışlar var
Bu sistemler'de Kırıkkale nasıl kar alır hocam sence benim bu senede pek ümidim yok Angora
Whisper hava parçalı bulutlu burada
Bu sistemler'de Kırıkkale nasıl kar alır hocam sence benim bu senede pek ümidim yok Angora
Hemşerim haftasonu iyi kar var özellikle pazar günü gfs akşam güncellemesi konumumuza güzel yağış verdi için rahat olsun arkana yaslan radar takibi yap
Hemşerim haftasonu iyi kar var özellikle pazar günü gfs akşam güncellemesi konumumuza güzel yağış verdi için rahat olsun arkana yaslan radar takibi yap
Bol bereketli olur inşallah güzel başlangıçlar her zaman iyidir beklemedeyiz bakalım
Eskişehir
Eskişehir
Bende kriz atlatacak kadar kar gördüm diyebilirim .. Neredeyse dün gece başlayan kar hala yağıyor, gündüz de yağdı ama nereye,ne kadar ? Bir kaç kez kapattı ama hep kısa kesti..Hep inceden savruk ve zayıf.. Bakalım neler olacak,yine de çimler de, araçlar da ve çatılarda beyazlama var o kadar ,bir nevi kırağı görüntüsü.
Ama hava uygun, soğuk yeterli,sadece yağış biraz zayıf .. Arkası gelir bir kaç gün yağış var bakacağız..
Modellerde istikrarlı bir ankara ısrarı eskişehir boşluğu hakim bakalım neler olacak
Angora hocam sabahki modelleri nasıl buldunuz yağış azalmış kar alır mıyız ?
Hocam bu gercekleşirse yaşadığım tüm kışları unuturum =D
Bu gerçekleşirse herkes yaşadığı tüm kışları unutur
Çoğu model pazartesiye kadar 10 cmye yakın kar veriyor bölgenin batısına bakalım ne kadarı gerçekleşicek
Sabahtan beri hafif kar var şu an hızlandı tatlı yağıyor baya ama kameraya yansıcak kadar bi etkisi olmadı henüz
Niğde de halen kar falan göremedik maalesef yağış da yok
Yağış fln hep kuş olmuş Niğde için son güncellemede