üzücü yani iç anadolu için türkiyenin her yeri karlı hemen hemen ama seyirci olacağız maalesef
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Biz sisteme dahil degiliz uzaktan öyle bakicaz kuru soğuk yiyerek
Hava çok soğuk olacak 1 mm bile 2- 3 cm yapar dek ile konvektif yağışlar etkili olacak o yağışlar şuan modelde belli olmaz ben o yağışlardan ümitliyiz
-
- Resmi Gönderi
Gündüz okudum ama yazmadım..Aynen bende öyle diyecektim..Bir yerlerden çalar cirpariz 😊
-
Gündüz okudum ama yazmadım..Aynen bende öyle diyecektim..Bir yerlerden çalar cirpariz 😊
Eskişehir olarak şöyle 5 cm kar alsak ben razıyım
-
- Resmi Gönderi
Olur olur Allah'ın izniyle
-
Olur olur Allah'ın izniyle
Bekleyip gorcez bakalım ins birşeyler kopaririz
-
- Resmi Gönderi
Rahat alırsın merak etme dekler sana ulaşıyor onlar vurduğu yeri saniyesinde bembeyaz eder
-
Bence güncellemede belirgin tuhaf bir iyileşme var bölge adına. 0.8 cm gösterdiği yerleri bile şimdi pembeye boyamış birkaç cm kar gösteriyor. Yine de iç kesimler ülke geneline göre çok kuru kalıyor. İzleyici tarafız maalesef gene. Karadeniz ve Doğu Anadolu sistemin yıldızları heralde.
-
Bence güncellemede belirgin tuhaf bir iyileşme var bölge adına. 0.8 cm gösterdiği yerleri bile şimdi pembeye boyamış birkaç cm kar gösteriyor. Yine de iç kesimler ülke geneline göre çok kuru kalıyor. İzleyici tarafız maalesef gene. Karadeniz ve Doğu Anadolu sistemin yıldızları heralde.
bir kaç yıldır bu şekilde ama ara ara kopan kütleler olacaktır örtü olur
-
Millet birbirini yiyor hepsi 20 30 cm kar alicak zaten biz 5 cm bile razı olurken
-
Millet birbirini yiyor hepsi 20 30 cm kar alicak zaten biz 5 cm bile razı olurken
harbi çok komikler adsaskjfhkajsdfh biri diyo batıladı demeyin öbürü diyo inş italyaya gider
-
harbi çok komikler adsaskjfhkajsdfh biri diyo batıladı demeyin öbürü diyo inş italyaya gider
Bizde Eskişehir Ankara 5 cm yagsin diye bekliyoz😄
-
- Resmi Gönderi
Bereketli yağışlarınız olur inşallah.
-
Bereketli yağışlarınız olur inşallah.
Pek umudumuz yokta hocam işte Nasrettin hoca misali ya yağarsa
-
bir kaç yıldır bu şekilde ama ara ara kopan kütleler olacaktır örtü olur
En son 2022-2023 kışında ağır bir kar almıştık. Son 2 senedir kışlar kötü. Konveksiyonel bir şeyler olmasını umuyorum ama hayal kırıklığına uğramamak adına örtü beklemeyeceğim.
-