Bu ayda boş gecti kardan vaz gectim yagmur bile yagmuyo bu yıl korkutuyo beni nedense
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Bu ayda boş gecti kardan vaz gectim yagmur bile yagmuyo bu yıl korkutuyo beni nedense
Kuraklık bölgemizi aşırı etkiliyor Ne yazikki inşallah su ayın 27 28 indeki yağmurlar gelirde biraz rahatlariz
-
- Resmi Gönderi
Endişe etmeyin mutlaka beklenilen yağışlar gelecektir.
-
2020 yılı her konuda kötü gecti diyebilirim ama 2021 ülkemiz adına iyi gecer inşallah.
-
- Resmi Gönderi
İnşallah kardeşim biz bile kar alamadık daha Ocak ayı inşallah bize unutturur 2020 yi
-
- Resmi Gönderi
Ecmvf 22 sini 23 üne baglayan gece Sivas Kayseri ve Konya Aksaray civarı kar vermiş havalarinsesi.com/attachment/15428/
-
- Resmi Gönderi
günaydın arkadaşlar kar yaklaşıyor 22 sinde bazı iller güzel yağışlar alacak özellikle Kayseri Sivas Yozgat Akdağmadeni bu şanslı illerden konya Aksaray Kırşehir yer yer yağmur yuksekleri kky veya karyagisli olacak aşağıya bu illerin diyagramini paylaşıyorum
-
Angora hocam bari 22si 23ünde konya merkezde havada kar görme ihtimalimiz var mı
-
- Resmi Gönderi
Hocam yağış gelirse rakıma bağlı olarak görme ihtimaliniz var ama çok zayıf yani çok umitlenmeyin gözünüz radar ve sıcaklıkta olsun sürpriz olabilir
-
- Resmi Gönderi
Günaydın arkadaşlar bugün Ankara'nın guneyinde hafif kar geçişleri olacak sıcaklık yeterli olursa sulu kar veya kky olabilir Polatlı Gölbaşı ve köyleri faydalanabilir radar takibi yapariz
diger bölgelere gelicek olursak
Konya yarın akşam saatlerinde yağış gelecek kar yapma olasılığı baya düşük rakıma göre değişkenlik gosterecek
Kayseri
Bu akşam saatlerinde itibaren özellikle doğu tarafı ağırlıklı kky ve kar alacak bu gece ve yarında aralıklı yağış geçişleri olacak
Sivas
Bizim bölgede en şanslı illerden gözüküyor bu akşamdan itibaren aralıklı kar geçişleri olacak
Aksaray
Rakım ve sıcaklık durumuna göre yarın akşam saatlerinde yağış olacak
Yozgat
Özellikle Akdağmadeni güzel yağış alacak gibi
Aşağıya ecm ve arpega yağış görsellerini atıyorum isteyen ordan bakabilir
havalarinsesi.com/attachment/15930/havalarinsesi.com/attachment/15931/havalarinsesi.com/attachment/15932/havalarinsesi.com/attachment/15933/havalarinsesi.com/attachment/15934/
-
Yağışı 1 günde iyice doğulatti ilginçtir
-
- Resmi Gönderi
Dediğimiz gibi yağışlar Kayseri doğusu ve Sivas Kuzey taraflarında hafif devam ediyorhavalarinsesi.com/attachment/16045/
-
- Resmi Gönderi
Sivaslı yokmu aramızda maşallah güzel kar yağıyor fotoğraf video bekliyoruz https://m.sivas.bel.tr/icerik/52/82/m…r-kamerasi.aspx
-
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar arkadaşlar önümüzdeki üç günlük 13 modelin metogram
Konya
havalarinsesi.com/attachment/16182/
ankara
havalarinsesi.com/attachment/16183/
Kayseri
havalarinsesi.com/attachment/16184/
Sivas
havalarinsesi.com/attachment/16185/
Eskişehir
-
Slm arkadaşlar ocak ayı nasıl görünüyo kısır döngüyemi girdik,laninadan dolayımı yoksa iklim degişikligindenmi bilmiyorum ama icanadolu arazisi perişan durumda ekili arazilerin 100/80 cıkmamış inşallah ocak ve subat ayımız iyi gecer
-