Hocam vade yaklaştıkça resmen sadece konyadan marmaraya ekliyor
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam Kırıkkale ne durumda ? Kar yağışı alacak mıyız 15 ve 17 sinde
Cuma günü sıcaklığı kurtarirsaniz güzel yağış var ben size şöyle metogram atayım
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Cuma günü sıcaklığı kurtarirsaniz güzel yağış var ben size şöyle metogram atayım
The content cannot be displayed because it is no longer available. Çok teşekkür ederim hocam inşallah sıcaklık sorun olmaz
-
- Resmi Gönderi
Sivas yikiliyor resmen gökgürültülu kar alıyor
-
Hocam sistem döne döne maymun oldu bize bir hiç kaldı yağış bile vermemiş ecm adam akıllı ,rezalet bir hal .
-
- Resmi Gönderi
Hocam sistem döne döne maymun oldu bize bir hiç kaldı yağış bile vermemiş ecm adam akıllı ,rezalet bir hal .
Valla ne diyim ki a.b bizi mahvetti kara çıkmayıp denizden dogulasa efsane yaşardık üstümüze gelince göbekte kalıyoruz inşallah değişir yoksa gelene razı olmaktan başka şansımız yok
-
- Resmi Gönderi
Sabahki ciktilara son bir bAakalim değişmezse radar takip edecez artik
-
Sistem yaklaştıkça eritti yağışları gerçekten çok üzücü bir durum.. Artık bekleyip yaşayıp göreceğiz payımıza ne düşerse buna şükür diyeceğiz
-
Hocam bu izaborlarda bi hata olmalı gerçekten çok saçma gelmiyo mu size de ?
-
- Resmi Gönderi
A.b sistemi böyle son ana kadar takip etmek lazım geçen sene 6 Ocak sisteminde son güne kadar bizi sicakda bırakıyordu modeller sonra bir günde hepsi değişti 20 cm yakın kar aldık hatta öğlen yağmura çevirmesini bekliyorlardı gece 10 kadar lapa lapa yağdı yani size önerim bu saatten sonra en iyi model radar sıcaklık takibi Arkadaşlar
-
- Resmi Gönderi
A.b bı 100 150 km dogularsa kurtaririz
-
Gece güncellemesi bir fikir verir bence
A.b bı 100 150 km dogularsa kurtaririz
-
Benim için hala bir ümit kırılması yok sonuçta ab belli değil
-
Kötü oldu bu
-
Arkadaşlar tek güncelleme ile karalar bağlamayın. Belli olmaz daha çıkmadık candan ümit kesilmez.
-