- Resmi Gönderi
Hocam müsait olan biri konya radarına baksa ben pek çıkarım yapamadım etkili bi kütle geliyor mu bi oluşum var mı merkeze doğru
Reis şuan yeşil kütle geliyor kusura bakma yeni gördüm mesajını sıcaklık da uygun varmı kar yağışı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam müsait olan biri konya radarına baksa ben pek çıkarım yapamadım etkili bi kütle geliyor mu bi oluşum var mı merkeze doğru
Reis şuan yeşil kütle geliyor kusura bakma yeni gördüm mesajını sıcaklık da uygun varmı kar yağışı
bir saat önce çektim yer yer 3 santimi buluyor şuan. Şükürrr buna da şükürrr.
Hayırlı olsun hocam çok sevindim en azından örtü olmuş biz bugün hiç örtü göremedik
Elhamdüllilah
Bölgemizde konya da muradına erdi çok şükür
Konya mübarek yer zaten benim gibi :'D
Topraklarım hayırlı Olsun.
Bölgemizde konya da muradına erdi çok şükür
şükür hocam bakalım tutmaya başladı Allah bereketini ümmet-i Muhammed üstünden ve memleketimizin üstünden eksik etmesin
Elhamdüllilah
Gözünüz aydın olsun
Allah çok versin diyelim
Çok sağolun üstadlar daha çokları nasip olsun hepimize inşallah
Hocam uzun zamandır dışarıdayım 10 gibi çıktığımda resmen tipi vardı şimdi artık ömrünü tamamladı bugün için gayet tatmin ediciydi
Hocam uzun zamandır dışarıdayım 10 gibi çıktığımda resmen tipi vardı şimdi artık ömrünü tamamladı bugün için gayet tatmin ediciydi
E hani görsel
Varsa imkan tüm arkadaşlardan görsel istiyoruz..
Tekrardan gözünüz aydın olsun
Hafta sonu İç Anadolu bölgesi için durumlar nedir? Yağışlar ne şekilde olacak? Cevap verebilecek var mı?
E hani görsel
Varsa imkan tüm arkadaşlardan görsel istiyoruz..
Tekrardan gözünüz aydın olsun
Hocam o kadar çok pc mobil arasında geçiş yaptım ki şarjım bitmişti telefonu evde bırakmak zorunda kaldım şimdi atsam da sadece çimler beyaz o an atsam hoş olurdu