Diyagram ilk kez bu kadar çoşkun
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Diyagram ilk kez bu kadar çoşkun
Hocam bu sefer makus talihimiz dönecek gibi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam daha bir haftadan fazla var elbette ama yağış güzel olacak gibi soğuk da güzel gözüküyor ama kar haritalarına bakarsak yine bi sistemin ilk girişinde sıcaklık yağış sorunu ihtimali mevcut sanırsam fazla detaylı incelemedim ama böyle gördüm
-
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Yüzde 50 lere çıkmış kar ihtimali Ankara'da ? Genel olarak İç Anadolu bu sistemden yararlanacak gibi ?
- Resmi Gönderi
Akşamki güncelleme müthiş otesi efsane hatta
-
- Resmi Gönderi
Merhaba arkadaşlar geçen ayın kopyası gibi gene ilk yarıyı sıcak bitirip ikinci yarıda soğuk tarafda kalacağız ama bu seferki daha sağlam olacak
Şimdi bizim için önemli olan soğuklardan ziyade a.b ve siklonlar olacak ben bu sistemden hiç bir şehrimizin mutsuz olacağını sanmıyorum şuan ana fikir iyi detaylara sonra bakarız sessizce takibe devam edelim yani şimdiden kar haritasına bakıp üzülüp sevinmenin hiç bir mantığı yok
-
- Resmi Gönderi
3 molein diyagramları kararsızlık sürüyor o yüzden zamana ihtiyaç var(örnek olması amaçlı Ankara paylaştım )
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben hâlâ marmara batı karadeniz ağırlıklı diyorum bakalım
-
Angora ben bunu hissettim 15 gün önceden hocam belliydi şubatta gelen sistemin marmara karadeniz ağırlıklı olacağı bakalım komşuda pişer bize de düşer belki
-
- Resmi Gönderi
Angora ben bunu hissettim 15 gün önceden hocam belliydi şubatta gelen sistemin marmara karadeniz ağırlıklı olacağı bakalım komşuda pişer bize de düşer belki
Hocam haklısınız bizede ne kırıntı düşer bekliycez ?
-