0 yetmiyor saç baş yoldurur bı kar bı yağmura çeviriyor rüzgar yonu degistimi kky dönüyor en güzel -2ile -4 arası
EVET ÇOK SİNİR
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur0 yetmiyor saç baş yoldurur bı kar bı yağmura çeviriyor rüzgar yonu degistimi kky dönüyor en güzel -2ile -4 arası
EVET ÇOK SİNİR
Özelden yazdım görmedim rica etsem küçük harf kullanalım
kusura bakmayın
Özelden yazdım görmedim rica etsem küçük harf kullanalım
Ankara olarak sucumuz ne boşluktayiz yine.?
Yağış'ta gelir hocam Sistem netleşsinde inşallah
Bakma sen ona her şey bı siklona bakar ibre bize döner yani daha çok erken yağış konuşmak için
Yağış'ta gelir hocam Sistem netleşsinde inşallah
Abi ab var Ankara'ya yaramıyor zaten sistem daha net degil 9 gün var hayırlısı abi.
CAN Ankara diyagrami varmı ecm ?
CAN Ankara diyagrami varmı ecm ?
Bilgemizin son radar görüntüsü Ankara ve çevresi çok güzel yağışlar alıyor geceye kadar devam etmesi bekleniyor konya ve çevresi yerel yağışlar alıyor Kayseri'nin kuzeyi ve Sivas batısı yağışlar almaya devam ediyor
Önümüzdeki sistemler için evet daha zaman var ama birkaç güncellemedir yağış sıkıntısı gözüküyor nedir yorumunuz
Önümüzdeki sistemler için evet daha zaman var ama birkaç güncellemedir yağış sıkıntısı gözüküyor nedir yorumunuz
Yagis konusu çok değişkenlik gösterir mesela bugünkü Ankara'daki yağışı son 6 gün kala yok etmistu nerdeyse son 3 gün git gide arttı o yüzden şimdi 40 cm verse bile sevinme 0 cm verse bile üzülme birde uzun zaman soğuk tarafta kalacağımız alacağımız her yağış kar olacaktır
Hocam soguk taraftamı kalıyoruz artık genelde
Hocam soguk taraftamı kalıyoruz artık genelde
En azindan görünen 20 sine kadar öyle
sistem gitmiş