- Resmi Gönderi
Angora güzel ab dizilimi ne dersiniz konya bile gömüldü 15inin akşam saatlerinde
Böyle olmasını bekliyorum bende inşallah böyle olur yoksa kuru soğuk çekeriz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAngora güzel ab dizilimi ne dersiniz konya bile gömüldü 15inin akşam saatlerinde
Böyle olmasını bekliyorum bende inşallah böyle olur yoksa kuru soğuk çekeriz
Evet ilk sistem konya pek etkilemicek gibi ama ikinci sistem tam sizlik Konya'dan Ankara'ya uzanan yağış hattı soğuğu yakalarsak deme keyfimize
Orayı iç Anadolu sayfası sandım siz yorum yapinca ???
=D haklısınız hocam sürekli yorum yapıyorum ben de öyle sanardım sizin yerinizde olsam
Konya hep sınırda kalıyor soğuktan kaybediyor yağışın çoğu yağmur oluyor 2016da hava hep eksilerde olduğu için yağış normal olsa bile sürekli kar olduğundan birikim bol oluyordu
Yok hocam ben memnunun sizden keşke tüm bölgemiz kara bogulsa çok mutlu olacam inşallah olur
Bu akşam güncellemesi çok önemli iç bölgeler için bence.
Yok hocam ben memnunun sizden keşke tüm bölgemiz kara bogulsa çok mutlu olacam inşallah olur
Hocam ben kendimi bildim bileli kar delisiyim ve 2016 aralığı gördükten sonra daha azı kesmiyor ondan daha fazlasını istiyorum her yıl bakalım umarım güzel şeyler olur belki seneye ankaraya taşınma ihtimalim var o durumda birlikte takip ederiz kentimizi
Hocam ben kendimi bildim bileli kar delisiyim ve 2016 aralığı gördükten sonra daha azı kesmiyor ondan daha fazlasını istiyorum her yıl bakalım umarım güzel şeyler olur belki seneye ankaraya taşınma ihtimalim var o durumda birlikte takip ederiz kentimizi
İnşallah reis gelirsen beraber zevkle takip ederiz
İnşallah reis gelirsen beraber zevkle takip ederiz
Umarım gerçekten ben de çok isterim ah keşke şu öğlen güncellemesi gibi gelse tadından yenmeyecek de ukmo ve icon güneye indirmiyor soğukları ilk etapta bakalım yarın netleşir sanırsam
Angora hocam umarım siz kurtarırsınız bizim iş baya riske girdi bidahaki sefere artık
Angora hocam umarım siz kurtarırsınız bizim iş baya riske girdi bidahaki sefere artık
Bizim de sıkıntıya girdi ama böyle olacağını zannetmem bakalım daha sınırlı alan modelleri a.b çok oynak gerçekten
Baya oynağını görmüştüm de bu kadarını ilk kez görüyorum
çok üzdü son güncelleme beni çok
Ankara için ne yorum yaparsınız üstadlar, ümidi keselim mi?
Ankara için ne yorum yaparsınız üstadlar, ümidi keselim mi?
Ne ümidi kesmesi kardeşim cuma gününü bekle az yada çok kar kesin gibi