Konya ovası için üzüldüm gecen haberde gördüm zaten çok zordalardı kar örtüsüne ihtiyac vardi ama zor bundan sonra
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Valla bu kadar mı kötü gider bı durum yarında değişmezse onumuzdeki maçlara bakacağız
-
Konya ovası için üzüldüm gecen haberde gördüm zaten çok zordalardı kar örtüsüne ihtiyac vardi ama zor bundan sonra
İç Anadolu her türlü yağışta kar alır bu saatten sonra.
-
Guneye inemiyor soguklar ondan oyle dedim hocam
-
Konya'ya yağması ve yağışlı periyodun devam etmesi için bol dua edelim inşallah
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
İnşallah Kaymakam
-
Hocam rota direkt konya üzerinden o yüzden yağsa bile tatmin edici olmayacak iç anadolunun doğusu ve batısı şanslı ama ortası cidden yazık
-
Angora hocam ab deniz üzerinden hareket ederken o kadar kararsız davranan modeller nasıl daha 3 gün olduğu halde bu sinoptikte kararlı duruyorlar
-
- Resmi Gönderi
Angora hocam ab deniz üzerinden hareket ederken o kadar kararsız davranan modeller nasıl daha 3 gün olduğu halde bu sinoptikte kararlı duruyorlar
Valla bende şaşırdım tüm modeller mutabık nerdeyse orta iç Anadolu hariç her yer güzel kar alacak hayırlısı olsun ayın 24 25 gibi bı sistemndaha var ona odaklaniyorum ben yavaş yavaş bundan ne çıkarsa kar moduna girdim
-
Hocam bilirsin ki şubat ayı her zaman karadeniz ve marmraya çalışır beklenen büyük balıklar da o bölgeler için güzel gelicek diye düşünüyorum akdeniz soğumadan durgunlaşmadan güzel şeyler görmemiz lazım yoksa tadını alamayız
-
Hem ayrıca 1.5 aydır bekliyoruz bu da boş geçerse hevesi kaçacak bu boş geçen bölgedeki insanların
-
Hocam rota direkt konya üzerinden o yüzden yağsa bile tatmin edici olmayacak iç anadolunun doğusu ve batısı şanslı ama ortası cidden yazık
Hocam ben Konyalıyım belki ondan olabilir.
-
Hocam ben Konyalıyım belki ondan olabilir.
Hocam en son işte 2016 aralıktan beri bekliyoruz o potansiyelde birikimi
-
Ortadaki boşluğu dolduran bir model çalıştırması yok mu ki ya çok ihtiyacımız var
-