- Resmi Gönderi
bence hava karadıktan sonra kara çevirmeye başlar gibi ilk gelen yağmur biçiminde olur
Gözümüz radar ve sıcaklıkta olacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbence hava karadıktan sonra kara çevirmeye başlar gibi ilk gelen yağmur biçiminde olur
Gözümüz radar ve sıcaklıkta olacak
Uzun dönemli iklime göz atarsak bu coğrafya için 20 cm nin ortalama sıradan hatta bi tık alt bir durum olması lazımdı şimdi yılda 1 kere veya hiç çok değişti dünya bu işlere girdikten sonra çok daha net anlaşılıyor
Valla hocam gözüm yaşlı ne diyim konyada yaşayacağım son kışımdı o da sinir bozucu ilerliyor
Valla hocam gözüm yaşlı ne diyim konyada yaşayacağım son kışımdı o da sinir bozucu ilerliyor
Hala bir sisteme bakar ,bir yağış gelir herşeyi unutturabilir
Valla hocam ne deyimde sizi teskin edim bilemedim her guncellemede bir umut bakayimda müjde vereyim diyorum ama bakiyosun orta Anadolu boşluğu var
Kaldı ki Trakya bolgesini goruryosunuz sisteme 48 saat kala hüsran oldu bundan sonrası yasa gör sistemleri oluyor
Hala bir sisteme bakar ,bir yağış gelir herşeyi unutturabilir
Hocam böyle bi umutla bekliyoruz ama bakalım
Valla hocam ne deyimde sizi teskin edim bilemedim her guncellemede bir umut bakayimda müjde vereyim diyorum ama bakiyosun orta Anadolu boşluğu var
Kaldı ki Trakya bolgesini goruryosunuz sisteme 48 saat kala hüsran oldu bundan sonrası yasa gör sistemleri oluyor
Sen de haklısım hocam da insan böyle olunca neye darılacağını da şaşırıyor genelde kötü giden sezonlarda bi yerden sonra takibi bırakıyorum bu yıl evde çok durunca umutla takip ediyorum da gösterip vermiyor resmen
Bu arada arpega biraz iyi
Senaryolardan bazıları güzel ama ana çıktı bir şeyi takınca kafaya senaryolar pek olası olmuyor
Sen de haklısım hocam da insan böyle olunca neye darılacağını da şaşırıyor genelde kötü giden sezonlarda bi yerden sonra takibi bırakıyorum bu yıl evde çok durunca umutla takip ediyorum da gösterip vermiyor resmen
Söyle bize akdenizde derinleşen bı siklon olsa da rahat rahat arkamiza yaslansak bakalım onjmuzde Şubat var ondanda bişe cikmaSa nasip deriz
Şu sıkıcı günlere de iyi geliyor kar heyecanı yüzümüz gülse tam olacak
Şu sıkıcı günlere de iyi geliyor kar heyecanı yüzümüz gülse tam olacak
En azından aksiyon var hocam yüksek basınç olsa hiç çekilmez vallahi
Arkadaşlar modellerdeki ve siklondaki tutarsızlık yüzünden bu akşam analizi yarına ertiliyecem ama bölgemiz az çok kar görecektir ozlelikle doğu tarafımız biraz daha şansli gibi görünüyor birde rakım sistemi olacak
İlginç bi şekilde diyagramda yağışta gözle görülür artış var