- Resmi Gönderi
Gem gfs gefs gfs kontrol ukmo hepsi efsane ama gfsde şöyle bir sıkıntı olabilir a.b biraz daha derin değilde 1010 olsa daha rahat oluruz birde biraz daha kuzeyden tirmanabilirse 24 saatte yakın yoğun kar alabiliriz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGem gfs gefs gfs kontrol ukmo hepsi efsane ama gfsde şöyle bir sıkıntı olabilir a.b biraz daha derin değilde 1010 olsa daha rahat oluruz birde biraz daha kuzeyden tirmanabilirse 24 saatte yakın yoğun kar alabiliriz
kaç cm gözüküyor şuan
Gem gfs gefs gfs kontrol ukmo hepsi efsane ama gfsde şöyle bir sıkıntı olabilir a.b biraz daha derin değilde 1010 olsa daha rahat oluruz birde biraz daha kuzeyden tirmanabilirse 24 saatte yakın yoğun kar alabiliriz
kaç cm gözüküyor şuan
Benim konum metre olur :D merkez 20-40 arası değişir bence Angora sorumlum sen ne dersin?
kaç cm gözüküyor şuan
40 45 de ona aldanmayın ama bence 20-25 gelse razıyım
Benim konum metre olur :D merkez 20-40 arası değişir bence Angora sorumlum sen ne dersin?
Erzak depola dedim ya abi
Ben gidip makarna falan alayım =D
Ben gidip makarna falan alayım =D
=D
arkadaşlar tahmin yaparak para kazanabileceğiniz yarışmamız devam ediyor
arkadaşlar tahmin yaparak para kazanabileceğiniz yarışmamız devam ediyor
Ya ben geçen sistemlerde arkadaşlarla iddiaya girdim Sincan a kar yağdı Dikmen e yağmadı kaybettim ben girmem yarışa falan kaybediyorum
Ya ben geçen sistemlerde arkadaşlarla iddiaya girdim Sincan a kar yağdı Dikmen e yağmadı kaybettim ben girmem yarışa falan kaybediyorum
İşin riski de tadı da burada ?
Bu aktif dönemde üyelerimize bilgilendirme yapalım. Eğer rahatsız edici bir mesaj görürseniz RAPORLAMA seçeneğini kullanarak mesajı yöneticilere bildirebilirsiniz dostlar. Aklımızda olsun.
Angora hocam millet ecmwf yi beğenmiyor neyi var ki gayet iyi hem bölgemiz adına da güzel çıktı sunmuş öyle değil mi ? ?
Angora hocam millet ecmwf yi beğenmiyor neyi var ki gayet iyi hem bölgemiz adına da güzel çıktı sunmuş öyle değil mi ? ?
Hocam ecmvf gömdü resmen onlar bölgeleri için begenmiyorlar cuma günü de bu sinoptigi görürsek erzak depolamaya başlayın
vallah bende kötü kar verdi sandım haritaya çok güvenmemek lazım da bakınca güzel di kurak geçen yerler için
vallah bende kötü kar verdi sandım haritaya çok güvenmemek lazım da bakınca güzel di kurak geçen yerler için
Sizin yorumunuzu görünce sohbette gulumsemistim zaten iç Anadolu efsanesine dönüşüyor şuan ama yine de temkini elden bırakmayın derim modellerin sağı solu belli olmuyor