Acuuweather 15cm vermiş konyaya o zaman 20 25 hayirli olsun cok cimridir kendisi?
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
Şuan kırıkkale'de kalıyorum MGM Tarafından 15 25 gördüm ya tamam yeter model falan salın :D Bekleyen diğer arkadaşlarımızda güzel haberler alır inşallah :D
-
- Resmi Gönderi
Şuan kırıkkale'de kalıyorum MGM Tarafından 15 25 gördüm ya tamam yeter model falan salın :D Bekleyen diğer arkadaşlarımızda güzel haberler alır inşallah :D
Tüm iç Anadolu için uyarı geldi ?
-
Tüm iç Anadolu için uyarı geldi ?
İlerleyen saatlerde il il uyarılar elbette gelecektir şuana kadar ankara çankırı kırıkkale gördüm kırşehir yozgat kayseri vs yarın verilir sanırım :D
-
Sıradaki uyarı tahminimce çoruma verilir il bazlı olursa ardından da konya diye düşünüyorum çünkü ısparta afyon ve ankara komşuları
-
- Resmi Gönderi
İlerleyen saatlerde il il uyarılar elbette gelecektir şuana kadar ankara çankırı kırıkkale gördüm kırşehir yozgat kayseri vs yarın verilir sanırım :D
Geldi onlarada konya karaman Niğde Nevşehir Kayseri birlikte verdiler
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Keyifler yerinde eline sağlık hocam
-
Angora benim karamsar tahmin patladı diyebiliriz bence gerçi daha yaşamadık ama :-D
-
- Resmi Gönderi
Angora benim karamsar tahmin patladı diyebiliriz bence gerçi daha yaşamadık ama :-D
Sen yine karamsar ol fazlasi gelirse ayrı mutluluk olur :-D
-
Sistemden önce hep istanbul ümitleniyor iç anadolu boşluk diyoruz ama son günlere gelince mgm istanbuldan daha fazla kar veriyor iç anadoluya? her sistemde böyle
-
- Resmi Gönderi
Son radar görüntüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Son radar görüntüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan ??
-
- Resmi Gönderi
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan ??
Yaklaşsin artık sabrımız kalmadı ?
-
Yaklaşsin artık sabrımız kalmadı ?
Ayarlarımızla oynuyorlar Sabri abi ???
-