Angora hocam buralar için ne kadar kar yağışı öngürlebilir ? dün siteler de 5-10 cm diyorlardı bugün değişmiş yarın tekrar dönerler mi ?
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Angora hocam buralar için ne kadar kar yağışı öngürlebilir ? dün siteler de 5-10 cm diyorlardı bugün değişmiş yarın tekrar dönerler mi ?
Hocam bölgemiz için cm işine girmek kumar gibidir Bir iki gün bekleyelim yağış konusu her zaman değişkendir ama en az 5 cm diyelim
-
hani dün göstere göstere yoğun felan fılan diyorlardı bugün yağmura dönmüşler ondan sordum hocam şaşırdım da
-
anladım hocam donacağız diyorsun :D
-
- Resmi Gönderi
hani dün göstere göstere yoğun felan fılan diyorlardı bugün yağmura dönmüşler ondan sordum hocam şaşırdım da
Yarında yoğun kara dönerler hocam artık tecrübe ettik son güne kadar inanmak yok ?
-
maşhallah bilmiyorum daha güncellendi mi ama :D
-
-
-
Değişik bir sürpriz bizi bekliyor sıcaklık dengeleri biraz bozuldu denver kokusu alıyorum bu sistemden
-
- Resmi Gönderi
Gelişmeler çok güzel sali gunu aksiyon başlıyor önce kuvvetli yağmur hemen arkasından yer yer kuvvetli kar yağışı geliyor
Aşağıya bazı illerin metogramini atıyorum
Ankara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Konya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sivas
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gelişmeler çok güzel sali gunu aksiyon başlıyor önce kuvvetli yağmur hemen arkasından yer yer kuvvetli kar yağışı geliyor
Aşağıya bazı illerin metogramini atıyorum
Hocam kırıkkaleyi de atar mısınız
-
ıcon fena 17 cm ankara için
-
- Resmi Gönderi
Bende böyle birşey buldum ama
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende böyle birşey buldum ama
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok teşekkür ederim hocam
-
- Resmi Gönderi