Modern gözlem araçları evrene bakışımızın gücünü artırmasının yanı sıra bir evrenin görünmezlerini gösterirler:Kızılötesi, radyo, morötesi ve gamma ışımaları genellikle yeryüzüne kadar ulaşamazlar ama uydular onları bizim görüntülerimizde olduğu gibi yanlış renklerle iletirler. Alttaki fotoğrafta samanyolunun gamma ışınlarıyla oluşturulmuş fotoğrafını inceleyebilirsiniz.
Evren Hakkında Tüm Bilgiler Ve Uzay İstasyonları
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
- Resmi Gönderi
Şaka mı
-
-
- Resmi Gönderi
Valla @Mkaymaz21 ne diyeceğimi bilemiyorum fasülye kadar olamadık ;(
-
- Resmi Gönderi
Fasulye ne iş anlamadım yav ;(
-
- Resmi Gönderi
Tesekkurler Mehmet :thumbup:
-
Dünyanın Emekleme Dönemi
Dünyanın emekleme dönemini aşması için insanoğlu öncelikle yer çekimini yenmelidir. Sanki inan 6.500 kilometrelik bir çukurun içindeymiş gibidir. Kurtulmak için ve gezegen yörüngesine yerleşmek için bir cisim en az saniyede 8 kilometrelik bir hıza ulaşmalıdır. Yerçekiminden kurtulmak ve uzayın derinliklerine yolculuk için ise saniyede en az 12 kilometrelik bir hıza ulaşılmalıdır.
-
- Resmi Gönderi
ARTIK ROKETLER DÜNYAYA GERİ DÖNEBİLECEK YENİ TEKNELOJİ :alkis: :alkis:
AMA BİZ HALEN 10 SENE Mİ 30 SENEMİ -
- Resmi Gönderi
ARTIK ROKETLER DÜNYAYA GERİ DÖNEBİLECEK YENİ TEKNELOJİ :alkis: :alkis:
AMA BİZ HALEN 10 SENE Mİ 30 SENEMİAz sonra aciklicem :rofl: :rofl:
-
- Resmi Gönderi
Datça Belediyesi Twitter hesabından yayınladı! 'Ekipler olay yerine gidiyor'
Belediyeden yapılan paylaşımda, 'Az önce Datça yakınlarına bir cisim düştüğü bilgisi geldi.Zabıta ekiplerimiz olay yerine gidiyor. Foto dron ile çekildi
Yav Nisan 1 şakasıdır sanırım :D -
- Resmi Gönderi
Gerçek olsun abim çok var görüntüler
Herkez birşeyler söylüyor -
- Resmi Gönderi
Ben kendim gordum yahu..İnanirim ama belediye şaka etmiş sanırım.
Zabıta mı yollanır? :rofl: -
- Resmi Gönderi
Sene 84-85 olabilir.Koy odasında arkadaşlar la yine oturuyoruz.Yemek için herkes evlerine dağıldı.Kimi peynir kimi turşu evlerinde ne varsa alıp.odaya getirecekti.
Eve vardım yaptığımız videolar dan da bellidir,giris yokuş aşağı.Tuvalet ise adettir,evden uzaktaydı.Şu an olsa acaba?derdim.Bir ışık tepemden çokta yavaş bir şekilde geçti.Gunesin elips şekli desek anlaşılır.
Çok geniş bir alanı kaplıyordu,benim şaşkın bakışlarım arasında süzülerek aşağı köyün bahçelerine doğru uzaklaştı.Nasil oldu bilmem ama o devasa ışık huzmesi birden kayboldu.Ucak yada balon değil gecenin köründe .Şimdi olsa cep falan kayıt alma zamanım olurdu. -