- Resmi Gönderi
Vay @whisper abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVay @whisper abim
Sene 84-85 olabilir.Koy odasında arkadaşlar la yine oturuyoruz.Yemek için herkes evlerine dağıldı.Kimi peynir kimi turşu evlerinde ne varsa alıp.odaya getirecekti.
Eve vardım yaptığımız videolar dan da bellidir,giris yokuş aşağı.Tuvalet ise adettir,elden uzaktaydı.S u an olsa acaba?derdim.Bir ışık tepemden çokta yavaş bir şekilde geçti.Gunesin elips şekli desek anlaşılır.
Çok geniş bir alanı kaplıyordu,benim şaşkın bakışlarım arasında süzülerek aşağı köyün bahçelerine doğru uzaklaştı.Nasil oldu bilmem ama o devasa ışık huzmesi birden kayboldu.Ucak yada balon değil gecenin köründe .Şimdi olsa cep falan kayıt alma zamanım olurdu.
Kedidir kedi dayı :dedektif: bizim orada garip ses gelen veya böyle ışıltılarda söylenen sözdür: Neydi o yaaa!! kedidir kedi :lol:
@FOREVERSYSTEM
Allah seni :lol: :çokiyi:
@whisper
@FOREVERSYSTEM
Gerçek mi değil mi Bilmem ama çok görüntüler var bu işin peşinde olmak lazım
Türkiye'den Biz yetkili olalım
@whisper
@FOREVERSYSTEM
Gerçek mi değil mi Bilmem ama çok görüntüler var bu işin peşinde olmak lazım
Türkiye'den Biz yetkili olalım
Köyden biliyorum yıllarını define peşinde koşarak yaşlananları.
Bir taşın yerini begenmeyip değiştirmeye çalışan defineyi buluyor :D
Aramakla olurmu bilmem bu iş. Denk gelecek ki bizde atlayalım olaya reis.
Elde olanlardan buraya aktaralım diyorsan olur tabiki
Elde olanlardan buraya aktaralım diyorsan olur tabiki
Aynen bu konu çok ciddi boyutta
Zamanında Rahmet li Özal Onun uçağı bile ufo veya bir cisim yüzünden kalkmış bir ulkedeyiz
Edek bişeyler,ilgi çeken bir konu :thumbup:
UFO Gören Türk Subay Ozan Ozansoy
Ay'ın Gözlemlenmesi
Ay, oluşumundan ve şiddetli meteor borbardımanından Güneş Sistemi'nin 4.5 milyar yıllık geçmişi olduğunu gösterir. ay yüzeyinin astronot ve uydularla incelenmesi zamandan mucizevi bir şekilde korunmuş bir tarih kitabının okunmasına benzemektedir.
Son zamanlarda çıkan görüntüler Videolar
Yakın zamanda NASA veya bir saygın ülke tarafından açıklama gelecektir .
Uzaylılar hakkında ciddi bir açıklama yapılması zamanı geldi sizdirilan görüntüler
Insanların hafıza ve belleklerine yer ediliyor
Olmayan birşeylerin görüntüleri çıkmaz
Yürüyen uzaylı görüntüleri filan bakalım ne zaman açıklama yapıcak
Son zamanlarda çıkan görüntüler Videolar
Yakın zamanda NASA veya bir saygın ülke tarafından açıklama gelecektir .
Uzaylılar hakkında ciddi bir açıklama yapılması zamanı geldi sizdirilan görüntüler
Insanların hafıza ve belleklerine yer ediliyor
Olmayan birşeylerin görüntüleri çıkmaz
Yürüyen uzaylı görüntüleri filan bakalım ne zaman açıklama yapıcak
Bir şey uydururlar yine merak etmeyin
Uzaylılara göre de biz uzaylıyız arkadaş ona bakarsan. Onlar da bizi arıyormuş marstan öteye geçememişler
Bir şey uydururlar yine merak etmeyin
Merak ediyorum ama müsait olsam gözlem için birşeyler yapardım ve yine biz ülke olarak hep geri vites
Merak ediyorum ama müsait olsam gözlem için birşeyler yapardım ve yine biz ülke olarak hep geri vites
Bosver, kafa yoracak birşey değil. Basit şeyler bunlar. Araştırmaya kalksan hep aynı teraneler ortada dönüyor.