Reis görmesin "ben demiyormuyum? uzaylılar var iste"der. :thumbsup:
Uzaylıların var olup olmadığına dair bir sürü komplo teorileri atıldı.Bir kesim yok bir kesim var diyor.Var diyenler çoğunlukta.Ben de uzaylıların var olduğuna inanıyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturReis görmesin "ben demiyormuyum? uzaylılar var iste"der. :thumbsup:
Uzaylıların var olup olmadığına dair bir sürü komplo teorileri atıldı.Bir kesim yok bir kesim var diyor.Var diyenler çoğunlukta.Ben de uzaylıların var olduğuna inanıyorum
Kesin yaşayan canlılar vardır
Ama uzaylı mı değilmi bilemeyiz
Birde görünüm olarak tuhaf yaratık olarak gördük TV lerde o yüzden bize yok olmaları daha mantıklı geliyor
Uzaylılar var desek ne, yok desek ne diyormusum. :kahretsin: :rofl: :kahretsin: :rofl: :rofl:
Neden bu kadar Uzaya uydu gönderip
Sürekli bir inceleme araştırma içinde bu insanoğlu
Yoksa bir bildikleri varda gizli mi tutuluyor
Gerçi son zamanlarda çok belge kanıt sayılacak görüntü ve videolar
Nasadan ayrılanlarin paylaştıkları bilgiler
Herkezmi deli saçması sürekli dünya dışını gözetlemeye başladım ben de
Bakalım ne olucak bir görüntü elime geçermi
NASA bugün açıklama yapacak.13.04.2017
Hayırdır, yıllı tefe tüfe yi mi açıklayacak acaba? :patlamış mısır: :aha da bu:
Hayırdır, yıllı tefe tüfe yi mi açıklayacak acaba?
Dünya dışı yaşam ile ilgili
konu hakkında bizleri bilgilendirmeni bekliyoruz
blob:https://www.nasa.gov/ca3166d7-53d0-4292-b1bf-b31aae03c5be Nasa canlı yayını başlattı.Buradan izliyebilirsiniz
NASA, güneş sistemindekilere çok benzeyen iki ay bulduğunu açıkladı
NASA, Dünya dışında canlı hayatının bulunabileceği en olası yerlerin, Jüpiter'in uydusu Europa ve Satürn'ün uydusu Enceladus olduğuna dair yeni kanıtları olduğunu açıkladı.Okyanus dünyalar' olarak adlandırılan uydular üzerinde elde edilen son bulguları bugün bir canlı yayınla duyuran NASA bilim insanları, özellikle Enceladus uydusu, "bizim bildiğimiz anlamıyla canlı hayatının hemen hemen tüm gereksinimlerine sahip," açıklamasında bulundu.Kullanılan dev spektrometre sayesinde Cassini uzay gemisinin tespit ettiği bol miktarda hidrojen molekülünün, Enceladus'un buzul yüzeyinden yükseldiği ifade edildi. Satürn'ün en büyük altıncı uydusu olan Enceladus'ta, buz örtüsünün altında okyanus bulunuyor.
Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’nin (NASA) Enceladus’u incelemek için uzaya gönderdiği Cassini uydusundan gelen verileri inceleyen ekibin yaptığı açıklamaya göre Satürn’ün Enceladus uydusu Güneş Sistemi’nde Dünya’dan sonra yaşama en uygun yerlerden biri olabilir.
NASA, Jüpiter'in uydusu Europa dışında, Satürn'ün uydusu Enceladus'un yaşama kucak açmış olabileceğini vurguluyor. “Okyanus Dünya” statüsünde kabul edilen Enceladus, her türlü yaşam olanağını bulunduracak nitelikte. Üstelik Enceladus, Satürn'ün altıncı büyük uydusu konumunda. Enceladus, 1789 yılında İngiliz astronom William Herschel tarafından keşfedilmişti. Enceladus ismi ise babasının izinden giden oğul William Jr. Herschel tarafından verildi. NASA, daha önce Güneş Sistemi'ni es geçmiş ve en yakın yaşamın 39 ışık yılı uzaklığındaki yedi gezegende var olabileceğini açıklamıştı. Ne var ki işler tamamen değişti ve o kadar uzağa gitmemiz gerekmiyor gibi gözüküyor. Eğer bilim insanlarının araştırması doğruysa, kimyasal metan gazının okyanuslarda hayata neden olabileceği ilk olasılık. Yine de NASA, hazırlıklarını yapmış durumda ve 2020 yılında uyduya insansız araçlar yollanacak. Böylece tüm sorular cevaplanmış olacak.
Her zamanki gibi"güdük"bir açıklama gelmiş .Şu zamanda sınırsız imkanları var..2020 de unutulur gider bu açıklamaları..Bence
#NASA basın konferansı: Satürn'ün uydusu #Enceladus'un yüzey altındaki okyanusunda dev hidrotermal bacalar keşfedildi!
Hidrotermal bacalar demek sıcak ve maden demek sanırım,he?
Hidrotermal bacalar demek sıcak ve maden demek sanırım,he?
Sıcak su gibi bişe