- Resmi Gönderi
İNŞAALLAH
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİNŞAALLAH
geçenlerde bi sosyal pilatformda felan görmüştüm bir hocamız vardı şubat sonu kuvetli birsistem gelebilir demişti adını tork mu ne koymuş öylebişey ocak 20 lerde felan görmüştüm yazıyı.bakalım inşallah gelir diyelim.
geçenlerde bi sosyal pilatformda felan görmüştüm bir hocamız vardı şubat sonu kuvetli birsistem gelebilir demişti adını tork mu ne koymuş öylebişey ocak 20 lerde felan görmüştüm yazıyı.bakalım inşallah gelir diyelim.
White Tiger? mi nicki
White Tiger? mi nicki
evet galiba öyle bişeydi yanılmıyorsam.
Sinan abi bu tarihi vereli 1 ay oldu
Bu sistemin mimari sinan abidir gerisi boş
Bu sistemin mimari sinan abidir gerisi boş
ben sinan abiye bişey demedimki dostum bensadece gördüğümü söyledim
Sıkıntı yok abiler...
Benlik bir durum yok elimizle sistem inşa etmiyoruz .
Sinan hocam bu gelecek sistem ocaktaki sistemden daha mı güçlü olur
Sinan abi bu tarihi vereli 1 ay oldu
Serkan hocam Sinan abi sözüm yok ama bahsi geçen kişinin kendisini tanırım severim abim gibi görürüm sayarım Ocak ayının başından böyle bir isim bulup tork demişti o yüzden şey kıyaslama yapmıyalim iki kişide tahmin yapmış tutar tutmaz Allah bilir emeğe saygı ❤️
Serkan hocam Sinan abi sözüm yok ama bahsi geçen kişinin kendisini tanırım severim abim gibi görürüm sayarım Ocak ayının başından böyle bir isim bulup tork demişti o yüzden şey kıyaslama yapmıyalim iki kişide tahmin yapmış tutar tutmaz Allah bilir emeğe saygı ❤️
Emin ol Sinan abi gibisi yok bu camiada yüzde yüz.
Emin ol Sinan abi gibisi yok bu camiada yüzde yüz.
Eren kişi karşılaştırması yapmak nekadar doğru herkesin bilgisi kendisine ben sadece olanı söyledim kimseye de lafım yok Sinan abide saydığım sevdiğim bir abidie aynı şekilde White Tiger28 de lütfen devam etmesin bu konuşma rica ediyorum ☺️🖤
Bu sene Sinan Başkan hedefleri tam 12 den vuruyor bekliyorum yanılmasını da bir türlü fırsat vermiyor bana 😅😂😂
Bu sene Sinan Başkan hedefleri tam 12 den vuruyor bekliyorum yanılmasını da bir türlü fırsat vermiyor bana 😅😂😂
Sen yeterki iste ben senin için yanılırım Temmuz derim 😂