Hocam Gebze tarafıda yarın etkili kardan nasibini alacak mı
Emir Yuşa Atıcı Sistemi
-
-
İstanbul tekrar başlıyor. Radar dolmaya başladı. Özellikle yarın 3 saatte 20 30 cm nasıl örtü olur herkes görecek.
Üsküdar Kadıköy hattı şuana kadar çok kötü 1cm yağdı
-
Efsane-Semih bana da cevap versen
İzmire kar ihtimali var mi hala
-
peki hocam dün bahsettiğin durum nedir ist ortalayacak ozaman işte ist felç olacak demiştiniz 1 saat önce de radar dolmaya başladı yarın 3 saatte 20 30 40 cm nasıl olacak görücez demişsiniz< o zaman dediğiniz gerçekmi oluyor
-
Çok önceden gerekeni söyledim.once sabır. Sonra sistem.
Biliyorum hocam sadece biraz blöf yaptım belki ağzınızdan bir şeyler alabilirim diye ama başaramadım 😂😂
-
İstanbul tekrar başlıyor. Radar dolmaya başladı. Özellikle yarın 3 saatte 20 30 cm nasıl örtü olur herkes görecek.
Yarın sabah için mi söylüyorsunuz ?
Bir başka forumun İstanbul'u vurmasını beklediği siklon afet derecesinde olabilir mi sizce -
Hocam hayırlı akşamlar. Yarın İstanbul için beklediğiniz yağış Kocaeli ve doğusunu ne kadar eetkiler cevaplarsanız sevinirim...
-
Şu an sarıyerde yagış çok iyi Karadeniz üzerimize akacak inşallah her taraf bembeyaz 2 gündür iyi kar alamamıştık yarında iyi olur umarım sistem iyice üzerimize çokecek.
-
sarıyerde gokgurultusu ve şimşekle birlike çok yoğun uzun suredir şimşek gök gurultusune şahit olmamıştım harika ,semih hocam 30/ 40 cm yi bulacagız inşallah.
-
Yarın mecbur kalmadıkça yola çıkma. Mahsur kalırsın.
-
hocam yarın için bi tahmin gelirmi detaylı istanbul için
-
hocam yarın yağış kaçta kesilicek
-
Sabah başlayacak akşama kadar sürecek.40 50 cm alan yerler olacak.
-
Özledik be hoca. Seni Efsane-Semih
-
üstad yapv bir baba sistem
-