Bu sistemin kralı Sinan başkan kim ne derse desin takip ettiğim tek insan👍 yolun açık olsun .. Herkes kışı kapattı baharı getirdi ama sinan kardeşim hiç inancını kaybetmedi.
Mart 10 / 17 Sistemi
-
Sinan -
26 Ocak 2022 14:45 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Bu sistemin kralı Sinan başkan kim ne derse desin takip ettiğim tek insan👍 yolun açık olsun .. Herkes kışı kapattı baharı getirdi ama sinan kardeşim hiç inancını kaybetmedi.
Birde baharı getirip geri dönenlerde var
-
- Resmi Gönderi
Ben olsaydım Kardan Herif Sistemi Versiyon 2.0 koyardım
-
Ömer Bizim konum için beklentin nasıl yine bir anda sistemin şanslısı olur muyuz :D
-
Seni bu sitede tanıdım kardeşim güzel bir karakter sahibisin alçak gönüllüsün Allah yolunu açık etsin tebrik ediyorum tahmininden ötürü
-
- Resmi Gönderi
İsimler Çok Güzel Karar Verip Seçemedik Neyse Biz İşimize Bakalım İsim Verme Bize Düşmez Şimdilik .
-
- Resmi Gönderi
Güneş Açılarını Bırakında Kar Takibi Yapın .
Biri Atmış Gene Kuyuya Taş .
-
Sinan abi durumlar neyi gösteriyor güncelleme ne zaman geçeceksin salı gibi mi olur?
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi durumlar neyi gösteriyor güncelleme ne zaman geçeceksin salı gibi mi olur?
Akşam Yada Yarın Dilimiz Döndüğünce Yazarım Yakın Vadeye Sistem Girdimi Bana Fazla İş Düşmez Genelde
-
- Resmi Gönderi
Sistem kesin oldu modellerde Marmara da Temp 850 pha da -16 - 14 Değişimi Olabilir
-12 Garanti Gibi
- 14 Garanti Olabilecek konumda
-
Sinan abi benim rakım 400 falan ama dek almiyorum Samsun iç kesimlerine dek etkilemiyor bu sistem dek sistemimi
-
Sistem kesin oldu modellerde Marmara da Temp 850 pha da -16 - 14 Değişimi Olabilir
-12 Garanti Gibi
- 14 Garanti Olabilecek konumda
Gfs öğlen biraz garip çıktı nedir yorumun?
-
Gfs öğlen biraz garip çıktı nedir yorumun?
Gfs boş ver istikrarsız hala
-
- Resmi Gönderi
Akşama Müsait oluruz
-
- Resmi Gönderi
Bir vorteximiz var fakat bu çok başka sistemi yaşarken öğreniceğiz hep beraber ayrıntıya daha zaman var en geç yarın akşam.
-