- Resmi Gönderi
Denk düşsün inşallah Sarp Özdoğan hocam,eline sağlık.Gelsin ne gelirse başımızın üstünde yeri var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDenk düşsün inşallah Sarp Özdoğan hocam,eline sağlık.Gelsin ne gelirse başımızın üstünde yeri var.
Hocam Güney kıyıları için 5 cm çok az değil mi
hocam Ataşehir güney -yüksek kesim olarak geçiyor değil mi ?
Hocam Kocaeli için
bandirma ne olur arkadaslar
Vaktim olmadığından sadece İstanbul'a bakabildim. Yarın bu bölgelere de bakarız
Sarp hocam bu akşamki DEK ler için Avrupa yakasına pek şans vermemişler. Bu tür yazıları okudum.
Ataşehir sıcaklık olarak tüm sistemlerde sıkıntı çekmez fakat yağışta hep şanssızdır, bu sistem de öyle olmaz dimi hocam ?
Sarp hocam bu akşamki DEK ler için Avrupa yakasına pek şans vermemişler. Bu tür yazıları okudum.
Avrupa her şartta DEK alıyor merak etmeyin bu akşam oluşan cumuluslerin tepe yükseliği 6-7km yi bulacak. Son skew-t 'ye göre radarda sarı-turuncu ekolar görmemiz mümkün. Rüzgar yönünden dolayı Anadolu daha şanslı sadece
Hocam Kocaeli ne kadar şanslı ve kar kaç gibi başlar şuan güneşli burda hava ya
Saat kaç gibi başlar oluşumlar ?
Hocam Kocaeli hakkında da bişeyler yazarmısınız ya hala kar göremedik ya
Sarp Özdoğan hocam gaziosmanpaşa mor dediğiniz alanda mı kalıyor ?
Sarp Özdoğan hocam gaziosmanpaşa mor dediğiniz alanda mı kalıyor ?
Sultangazi Cebeci Gaziosmanpaşa tam mor ve Lacivertin arasında. Ancak bu bölgelerde mor etkisi gösterebilir sanırım. Sarp hocam ne derse bakalım. Merakla bekliyorum
12.03.2022 Cumartesi günü beklenen "Karadeniz Siklonu"nun , Zaten birikmiş olan mevcut kar örtüsü üzerine eklemesini beklediğim değerleri yazdım..
En minimal değerleri verdim. Extreme bir değişiklik olmadığı müddetçe doğudan veya batıdan boğaza yaklaştıkça kar örtüsü ve yağış miktarı artacaktır..
Sarp merhaba
Haritadan seçemedim,Küçükçekmece hangi alana giriyor ???