- Resmi Gönderi
2022/2023 Kış Mevsimi Tahmini
-
Sinan -
5 Ağustos 2022 20:05 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Yükle Sinan başkan 4 le bekliyoruz
-
Başarılar Sinan hocam.
-
Başarılar Sinan hocam
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi
-
Sinan abicim kış ile ilgili güzel haberler varmı varsa ne zaman gelicek
-
- Resmi Gönderi
Sinan abicim kış ile ilgili güzel haberler varmı varsa ne zaman gelicek
Acele etmeyelim de sağlam olsun
-
- Resmi Gönderi
Ufak bilgiler eklemede fayda gördüm :Kasım 25 Kadar Kar Yağışına Sebep Olacak Soğuk Bir Atak Beklemiyorum
Sonraki Günler içinde Temp 1500 çok çok 0 dereceler iner oda Trakya bölgesi olur ; Rakım işine Karışamayız
Aralık İlk Haftası hatta ilk beş gün içinde Rakım Sistemi İnebilir -4 lük Sonrası için Modellerde Ayın 9 dan sonra -12 ler kuzeyde Canlanır Heyecan olur Nasibi de Marmara ve Trakya alır gibi ;
Aralık Son Haftaya doğru Gene bir salınım olabilir Gene Trakya ve Marmara Şanslı . ( YILBAŞINDA KAR AVRUPA DA )
OCAK AYI İÇİNDE TAM ALTI SENE SONRA AYNI GÜN AYNI TARİH 6 OCAK DİYORUM -16
( NOT 6 Ocak 20 ve sonrası için morlar tepelerde gezer. Çok Soğuk ve değişik günler yaşayabiliriz .
Bu kadarlık şimdi yeterli ,Gerekirse yeni bilgiler eklenir vakti gelince sistem konuları da yazılır.
inşaALLAH
-
Emeğine sağlık Sinan hocam değerli bilgilerinizi her zaman bekliyoruz. Bereketli bir kış geçirme dileğiyle
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Sinan başkan
-
- Resmi Gönderi
Tamda kafamdaki senaryo hadi bakalım
-
Sinan Geloooooo
-
Sinan abim yazdığın şeylere göre sanki bu sene geçen kışlara göre kötü gibi ve ben bu sene sende o yüksek enerjiyi pek yakalayamadım abim ya sende de bişeyler var abim sanki bu sene kötü olucak gibi
-
- Resmi Gönderi
Sinan eline emeğine sağlık başkan👏 10 ila 20 Aralık başlangıç olsun inşallah🤲 başlangıç yemeğimiz olsun😬
-
Sinan başkan eline emeğine sağlık. Umarım ülkemizin dört bir tarafına bereketli kar yağışları nasip olur,güzel bir kış geçirmek dileğiyle.. 🙏
-