- Resmi Gönderi
Tahminler idare eder tarzı .Bu senede Hafif La nina etkisi devam edecekmiş
birkaç kişinin söylemine göre la nina kuvvetlenecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTahminler idare eder tarzı .Bu senede Hafif La nina etkisi devam edecekmiş
birkaç kişinin söylemine göre la nina kuvvetlenecek
Accunun sonbahar tahmini geçen seneye benzer olabilir
Geçen senenin accuweather sonbahar tahmini.
Accunun sonbahar tahmini geçen seneye benzer olabilir
geçen seneden iyi olur bence. En azından yağış olarak. Hatta belirgin derecede iyi olur.
geçen seneden iyi olur bence. En azından yağış olarak. Hatta belirgin derecede iyi olur.
yarın yani perşembe günü açıklanmazsa öbür haftaya kalabilir
yarın yani perşembe günü açıklanmazsa öbür haftaya kalabilir
Bence haftaya kalsın bi nebzede olsa daha tutarlı bi tahmin çıkar. Bakalım hayırlısı.
Bence haftaya kalsın bi nebzede olsa daha tutarlı bi tahmin çıkar. Bakalım hayırlısı.
Yok. Şu an 3 gün 5 gün 1 ay sonra da açıklansa adamlar gözlemlerini yapıp verilerini tamamlayıp yapıyor zaten tahminlerini
12.08. 2021 Perşembe
20.08.2020 Perşembe
14.08.2019 Çarşamba
14.08.2018 Salı
Son 4 sene Sonbahar tahminlerinin yayınlanma tarihleri. 18 Ağustos perşembe öğleden sonra güzel bir tarih.
Yok. Şu an 3 gün 5 gün 1 ay sonra da açıklansa adamlar gözlemlerini yapıp verilerini tamamlayıp yapıyor zaten tahminlerini
Ben son güne kadar değerlendiriyolar diye düşünüyorum sonuçta bu avantaj sağlıyor. Kesinmiki bu bilgi?
Ben son güne kadar değerlendiriyolar diye düşünüyorum sonuçta bu avantaj sağlıyor. Kesinmiki bu bilgi?
Hayır hocam son gün tahmin değerlendirilmez bu şekilde büyük çaplı şirketlerin yapacağı tahminlerde, Çünkü accuweather tahminini birçok meteoroloji uzmanı değerlendirip hazırlıyor
CFSV2 aylık tahminleri.
Ekim ayında kış koşulları yaşanabilir diye yorumladım. Kar anlamında değil. Sıcaklık bakımından
Bunlar da yağış
Eylül Ekim ayları ülkenin Batı ve Kuzeyinde kurak, Batı Akdeniz ve Güney Ege'de hafif kurak, Ekim ayında Güney Ege'de çok kurak beklentisi var. Kasım Aralık uzak duruyor şimdilik
Aralığıda kurak vermişler utanmadan.😡ilahida tüketsin Allahım bunları.
Daha Çok GösterBunlar da yağış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eylül Ekim ayları ülkenin Batı ve Kuzeyinde kurak, Batı Akdeniz ve Güney Ege'de hafif kurak, Ekim ayında Güney Ege'de çok kurak beklentisi var. Kasım Aralık uzak duruyor şşimdilik
Yeşil boyami kalmamış göremiyorum da?
Maalesef kuraklık konusunda pek haksız sayılmazlar. Kurak ama ara sıra hareketli bir Eylül ve kısmen ekim ayı yaşayacağız gibi görünüyor. Kışa doğru (La Nina'nın zayıf mı kuvvetli mi olacağını bilmiyoruz henüz Ekim ayında bakarız ona) Atlantik civarına yerleşmesi ihtimal dahilinde olan yüksek ve Doğu yönlü Singapur Rüzgarı anlamına gelen Quasi-Biennial Salınım (QBO) sayesinde yine geçen sene gibi sıcaklık ve kar bakımından şanslı konumda olabilirz. Beklentim La ninanın zayıf olacağı yönünde..(Bizim için iyi olan ihtimal diyebilirim) Ekim ayı bize daha sağlam bir fikir sunacaktır. O tarihi söyleme sebebim Ekim ayı Avrasya kar örtüsü ve Kuzey buz denizi buz miktarının o zamanki durumu. Benm ilk öngörüm ve yorumum bu şekilde sonbahar ve kış ile ilgili.