Yılbaşında kar var diyenler veya aralık son günler kar var diyenler ötelendi 6 ocağa kadar derler şimdi :D
Diyorlar 🫢🫢
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYılbaşında kar var diyenler veya aralık son günler kar var diyenler ötelendi 6 ocağa kadar derler şimdi :D
Diyorlar 🫢🫢
6 ocakta sistem gelme ihtimali çok çok düşük muhtemelen tutmayacak
Sen tuttur da görelim o zaman,kolay olmuyor bu isler
Takılmayalım abiler, tadımız kaçmasın aman
Şuraya net bir şey yazayım .
ALLAH ın izniyle Sıkıntı yok sistemde bir bakmışsınız güncellemelerde -30 görürüz ( bu -30 gelecek değil ) .
Sabır la kimse kimseyi kırmadan takip edelim.
Benden ufak bir tavsiye Sinan hocayla zıtlaşmamak gerek
6 Ocak ve çevre tarihlerde kar yağmasa bile bir bakıma Sinan hocanın tahmini tutmuş oluyor çünkü aylar öncesinden bu tarihi verdi ve ondan önce sistem gelmeyeceğini kastetti bu da bir bakıma tahmin sayılır öyle ki cidden sistem almadık gelmezse bu tahmini tutmadı saymam gelirse de çok iyi olur zaten
Bir rivayete göre Sinan hoca aylar öncesinden astral seyahat ile 6 Ocak tarihine gitmiş ve bilgi alıp geri gelmiş
yapıyorsun bu sporu Sinan hocam
sinan abim senin tarih için göz kırptı gfs. Sanırım senin tahmininde sibirya desteği yok demistin o tutmayabilir ama helal olsun gelse de gelmese de foruma kattığın hareketlilik yeter.
sinan abim senin tarih için göz kırptı gfs. Sanırım senin tahmininde sibirya desteği yok demistin o tutmayabilir ama helal olsun gelse de gelmese de foruma kattığın hareketlilik yeter.
Muhakkak yazmışımdır ama nerede
Sinan hocam gene ne icat ettin
Bir rivayete göre Sinan hoca aylar öncesinden astral seyahat ile 6 Ocak tarihine gitmiş ve bilgi alıp geri gelmiş
Kendimden şüphe ettim şimdi
yapıyorsun bu sporu Sinan hocam
Sizler için
Muhakkak yazmışımdır ama nerede
Abii konunun başlığı sibirya zaten ben karıştırdım galiba 😂