7-9 Ocak Karadeniz efsanesi olacak inşallah
6 Ocak Kardan_herif 2 ( Bir Ocak Efsanesi )
-
Sinan -
17 Kasım 2022 18:28 -
Kapalı
-
-
Bu saatten sonra çok düşük bir ihtimal olsa da doğu karadenizin şansı vardır bence ki o da olmayacak sağlık olsun artık en ufak detayla kaçırdık tarih tekerrür etti 2018 den sonra en büyük kayıp.
-
- Resmi Gönderi
Karadeniz olmaz gibi efsane komple olur
-
- Resmi Gönderi
Kasım tahminimiz başarılı Aralık keza aynı
Ocak tahmini
İki tane tarih verdim Ortada hiç bir hareketlilik yokken modeller bu duruma kadar geldi ben de
Bu Halden bundan sebeb ümit ile bekliyorum son saatte son dakikaya kadar
İnşaALLAH beklentim güzel sonuçlanır
-
Ocak tahmini
İki tane tarih verdim Ortada hiç bir hareketlilik yokken modeller bu duruma kadar geldi ben de
Hocam inşallah be eğer bu sistem gelirse size yemek ismarlicam soz
-
Ocak tahmini
Valla bizde heyecanlı bir şekilde bekliyoruz ama önümüzdeki günler için olsun veya ocağın devamı için olsun güzel tablolar pek görmüyoruz şu İzlanda rahat bıraksa keşke de biraz kar görsek senin tahminlerini biliyoruz abi ona şüphemiz yok , İzlanda zayıflayıp sistem bize inermi sence 4 gün kaldı
-
- Resmi Gönderi
An itibariyle devasa soğuklar 300 km farkla bizi teğet geçiyor bize -4 kaldı .
Geçmiş olsun diyorum başta bana ve tüm sevdiklerimize kar sevenlere ,Gene tahmin güzeldi fakat tutmadı diyorum kendime ufak ayrıntıları atlamışım bu sefer oysa heyecana gaza gelmeden yazmıştık ufak hatamızı buldum .
İnşaALLAH hafta sonu yeni konu yeni tarih yeni sistem adımızla tekrar dan takipe geçeriz .
-
Yeni konu başlığı ne zaman açıcan abim
An itibariyle devasa soğuklar 300 km farkla bizi teğet geçiyor bize -4 kaldı .
Geçmiş olsun diyorum başta bana ve tüm sevdiklerimize kar sevenlere ,Gene tahmin güzeldi fakat tutmadı diyorum kendime ufak ayrıntıları atlamışım bu sefer oysa heyecana gaza gelmeden yazmıştık ufak hatamızı buldum .
İnşaALLAH hafta sonu yeni konu yeni tarih yeni sistem adımızla tekrar dan takipe geçeriz .
-
- Resmi Gönderi
Yeni konu başlığı ne zaman açıcan abim
Hafta sonu yazmışım ya Hafta içine de sarkabilir
-
Eline sağlık Sinan hocam, aylar öncesinden verdiğin tarihte hareketlenmeleri gördük. Bu sefer olmadı ama bence %50 başarılı bir tahmindi tebrik ederim
-
Sinan aklına yüreğine sağlık abim aylar öncesinden hareketlenmeyi görmen bile büyük başarı tebrik ederim kısmet değilmiş
-
- Resmi Gönderi
Evet arkadaşlar bu konunun ömrü yarın öğlene kadar değişim olursa devam yani yeni açtığım ocak konusu çöp olur merakla bekliyorum.
-
Sinan
2 Şubat 2024 10:54 Konuyu bu forumdan Tahmin (Arşiv) bu foruma Sinan ( ARŞİV ) taşıdı. -