- Resmi Gönderi
Utanmazlar
Emek sömürüsü ülkenin temel sorunlarından
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUtanmazlar
Emek sömürüsü ülkenin temel sorunlarından
Kasım'da yazilan bu sistemi şimdi diğer forumdaki veya sosyal medyada ki ler nokta atışı olarak 6 Ocak diyor kaynak belirtmek yerine çalın tahmini aynen :)))
Daha Çok GösterUfak bilgiler eklemede fayda gördüm :Kasım 25 Kadar Kar Yağışına Sebep Olacak Soğuk Bir Atak Beklemiyorum
Sonraki Günler içinde Temp 1500 çok çok 0 dereceler iner oda Trakya bölgesi olur ; Rakım işine Karışamayız
Aralık İlk Haftası hatta ilk beş gün içinde Rakım Sistemi İnebilir -4 lük Sonrası için Modellerde Ayın 9 dan sonra -12 ler kuzeyde Canlanır Heyecan olur Nasibi de Marmara ve Trakya alır gibi ;
Aralık Son Haftaya doğru Gene bir salınım olabilir Gene Trakya ve Marmara Şanslı . ( YILBAŞINDA KAR AVRUPA DA )
OCAK AYI İÇİNDE TAM ALTI SENE SONRA AYNI GÜN AYNI TARİH 6 OCAK DİYORUM -16
( NOT 6 Ocak 20 ve sonrası için morlar tepelerde gezer. Çok Soğuk ve değişik günler yaşayabiliriz .
Bu kadarlık şimdi yeterli ,Gerekirse yeni bilgiler eklenir vakti gelince sistem konuları da yazılır.
inşaALLAH
Eren Kasımdan Bile önce Önemli Olan Güvenilir olmak Herkese Açık durumdayız
Bu sene o sene derken geldi gelecek az kaldı . Yıllardır sizlerin beklediği Sibirya Kardan herif yolculuğu Sistemin adında
Sibirya Kardan_herif yolculuğu
İnşaALLAH Ocak ayında bizlerle bu yolculuğu kaçırmayın .
O zaman
O zaman
Aynen öyle Allah'ın izniyle
Allahin izniyle sibirya ekspresi geliyor
Bu sene o sene derken geldi gelecek az kaldı . Yıllardır sizlerin beklediği Sibirya Kardan herif yolculuğu Sistemin adında
Sibirya Kardan_herif yolculuğu
İnşaALLAH Ocak ayında bizlerle bu yolculuğu kaçırmayın .
O zaman Sinan abi meşaleler benden herkese hediye 🗽 benim meşhur kek tepsisi çüreyecekti, çıkarmanın vakti geldi ❄️😎🤠
Hayirli olsun kar sıcakları geldi Aralık sonuna doğru Marmara il geneli kıyılar 5-8cm arası yukseler 20+cm kar alicak gibi duruyor
Bekliyoruz hâlâ
geliyor gelmekte olan ocakta
Selamın aleyküm.Sinan üstad Ocak ayının ilk yarısını kapatanlar var.Neye göre kapatıyorlar.
Selamın aleyküm.Sinan üstad Ocak ayının ilk yarısını kapatanlar var.Neye göre kapatıyorlar.
Aleykümselam vallahi yaşayıp görelim aç kapa yaparlar , bizede sabır ile beklemek düşer yazıp çizdik.
İnşaALLAH
Sinan başkanım iyi akşamlar beklediğiniz sistemde son durum nedir ?
geliyor gelmekte olan oyle boyle degil
geliyor gelmekte olan oyle boyle degil
Senin mesajların ile gelecek Allah'ın izniyle
Sinan başkanım iyi akşamlar beklediğiniz sistemde son durum nedir ?
Sabır ile beklemedeyiz zaman