Abi 6 sında -12 lerin girmeme sebebi nedir son dakka modellerin bu yönde düzelme ihtimalı varmı ?
son dakika radarda bile değişebilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi 6 sında -12 lerin girmeme sebebi nedir son dakka modellerin bu yönde düzelme ihtimalı varmı ?
son dakika radarda bile değişebilir.
Sıkıntı yok İnşaALLAH
Biraz yoğunluk var işyerinde fazla vakit bulamadım kusura bakmayın.
ALLAH ın izniyle geliyor…
Saygılar ve tebrikler sinan hocam. Yine 1 ay öncesinden nokta atışı...
Sıkıntı yok İnşaALLAH
Biraz yoğunluk var işyerinde fazla vakit bulamadım kusura bakmayın.
ALLAH ın izniyle geliyor…
Maşallah abi denk gelsin inşAllah, yürekten tebrik ediyorum sizi 👏😎
Sinan Hocam 8 şubattan sonraki sistem git gide etkisizleşiyor gibi. Artık bu kıştan umudumu kestim gibi en fazla havada kar görebiliriz.
Hep geliyor ama gelemedi bı turlu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan Hocam 8 şubattan sonraki sistem git gide etkisizleşiyor gibi. Artık bu kıştan umudumu kestim gibi en fazla havada kar görebiliriz.
Tm
Modellerin durumuna gülüyorum çokta üzülmeye gerek yok …
Modellerin durumuna gülüyorum çokta üzülmeye gerek yok …
Abi 1 ay önceden tahmin yaptin gayet de başarılı oldu. İzlanda atağı dedin 3 subat yetersiz sıcaklık dedin tuttu. Sonra -12 dedin o da tuttu sandik ama ufak tefek sıkıntılar (italyaya inen trof azorun kuzeydoguya çıkarak soğuğun akışını kesilmesi vs.) yüzünden sistem bozuldu biraz. Hala güzel bir sistem olarak görüyorum çoğu yer hatrı sayilir kar alacak. Eline emeğine sağlık❤
Abi 1 ay önceden tahmin yaptin gayet de başarılı oldu. İzlanda atağı dedin 3 subat yetersiz sıcaklık dedin tuttu. Sonra -12 dedin o da tuttu sandik ama ufak tefek sıkıntılar (italyaya inen trof azorun kuzeydoguya çıkarak soğuğun akışını kesilmesi vs.) yüzünden sistem bozuldu biraz. Hala güzel bir sistem olarak görüyorum çoğu yer hatrı sayilir kar alacak. Eline emeğine sağlık❤
Önümüzdeki 3 güncelleme var gece sabah erken saatlerde gfs ve yine sabah Ecmwf güncellemeleri var bakalım aynı verilerde değişim olacak mı .
Bence değişim olması gerekiyor
İnşaALLAH
Önümüzdeki 3 güncelleme var gece sabah erken saatlerde gfs ve yine sabah Ecmwf güncellemeleri var bakalım aynı verilerde değişim olacak mı .
Bence değişim olması gerekiyor
İnşaALLAH
Hocam bilgilenmek için soruyorum yanlış anlaşılmasın nelere göre değişim olabilir diyosunuz bir endekse bir veriye göre mi yoksa tahmininize çok güvendiğinizden mi merak ediyorum bilgilenmek istiyorum biraz
Bak canım kardeşim ilk önce ALLAH a sonra da tahminime güveniyorum .
Şimdi dün Ecmwf akşam güncellemesi boşuna çalışmak yapmıştır ispatınıda iki resim atıyorum sonra konuşulur.
Dün akşamki model çalışması veriler taze girilmiş
Buda bu akşamınki güncel olamayan veri
Gökhan sen bu işi çok iyi biliyormusun
Gökhan sen bu işi çok iyi biliyormusun
Çok iyi biliyor olsam sormam 😂
Yok sürekli bilmiş gibi konuşuyorsunda dedim biliyosan seni dikkate alalim