İleri görüşlü olmak buna denir abi Sinan
Şubat Ayı
-
Sinan -
5 Ocak 2023 19:31 -
Kapalı
-
-
Screenshot_20230202-205917.png
Screenshot_20230202-205913.png
Abi major ssw veriyor. Rüzgarlar tam doğulu. 22-26 ve mart tahminlerin fena bir şekilde geliyor ama büyük risk te var
-
- Resmi Gönderi
Screenshot_20230202-205917.png
Screenshot_20230202-205913.png
Abi major ssw veriyor. Rüzgarlar tam doğulu. 22-26 ve mart tahminlerin fena bir şekilde geliyor ama büyük risk te var
Bakalım cevabını çoktan yazmış olmam gerekiyor
-
yeni gördüm abi sen nasil bir adamsin ya 😂
-
- Resmi Gönderi
yeni gördüm abi sen nasil bir adamsin ya 😂
Tahmin sonuçta
-
Tahmin sonuçta
Sadece tahmin değil Sinan üstad zaman makinesi de sende sanırım Bu isabetin başka açıklaması yok
-
14 şubat tahmini hala geçerli demi çok var daha
-
- Resmi Gönderi
14 şubat tahmini hala geçerli demi çok var daha
İnşaALLAH geçerli hocam
-
- Resmi Gönderi
Bugünler için yazdığım Şubat 3 Balkanlardan gelecek soğuk girişi var -8 demişim sahil Kesime yaramaz demişim ( İstanbul’a özel di ) Buraya kadar doğru net şekilde.
Devam Şubat 5-6- tarihlerinde Marmaraya -12 soğuklarının geleceğini tahmin ediyorum
( Kendimce garanti bu garanti beni bağlar )
Ondan sonraki süreçte diğer tahmin konusu geçerlidir en -16 soğuk atağın gelmesini öngörüyorum.
İnşaALLAH bekliyoruz .
Hayırlı geceler hayırlı cumalar şimiden …
-
Bugünler için yazdığım Şubat 3 Balkanlardan gelecek soğuk girişi var -8 demişim sahil Kesime yaramaz demişim ( İstanbul’a özel di ) Buraya kadar doğru net şekilde.
Devam Şubat 5-6- tarihlerinde Marmaraya -12 soğuklarının geleceğini tahmin ediyorum
( Kendimce garanti bu garanti beni bağlar )
Ondan sonraki süreçte diğer tahmin konusu geçerlidir en -16 soğuk atağın gelmesini öngörüyorum.
İnşaALLAH bekliyoruz .
Hayırlı geceler hayırlı cumalar şimiden …
Hayırlı cumalar hayırlı geceler abi. umarım haklı çıkarsın
-
Denk gelsin abi her zaman olduğu gibi 😎
-
- Resmi Gönderi
Denk gelsin abi her zaman olduğu gibi 😎
İnşaALLAH
-
abi zaten haklı çıkmıştın daha düne kadar 6sı gibi marmaraya -12 giriyordu bir anda nasıl bozuldu inanılmaz bir olay gerçekten
-
- Resmi Gönderi
abi zaten haklı çıkmıştın daha düne kadar 6sı gibi marmaraya -12 giriyordu bir anda nasıl bozuldu inanılmaz bir olay gerçekten
Yazma gereği gördüm son viraj yazıları olsun
-
Abi 6 sında -12 lerin girmeme sebebi nedir son dakka modellerin bu yönde düzelme ihtimalı varmı ?
-