İleri görüşlü olmak buna denir abi Sinan
Şubat Ayı
-
Sinan -
5 Ocak 2023 19:31 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi major ssw veriyor. Rüzgarlar tam doğulu. 22-26 ve mart tahminlerin fena bir şekilde geliyor ama büyük risk te var
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi major ssw veriyor. Rüzgarlar tam doğulu. 22-26 ve mart tahminlerin fena bir şekilde geliyor ama büyük risk te var
Bakalım cevabını çoktan yazmış olmam gerekiyor
-
yeni gördüm abi sen nasil bir adamsin ya 😂
-
- Resmi Gönderi
yeni gördüm abi sen nasil bir adamsin ya 😂
Tahmin sonuçta
-
Tahmin sonuçta
Sadece tahmin değil Sinan üstad zaman makinesi de sende sanırım Bu isabetin başka açıklaması yok
-
14 şubat tahmini hala geçerli demi çok var daha
-
- Resmi Gönderi
14 şubat tahmini hala geçerli demi çok var daha
İnşaALLAH geçerli hocam
-
- Resmi Gönderi
Bugünler için yazdığım Şubat 3 Balkanlardan gelecek soğuk girişi var -8 demişim sahil Kesime yaramaz demişim ( İstanbul’a özel di ) Buraya kadar doğru net şekilde.
Devam Şubat 5-6- tarihlerinde Marmaraya -12 soğuklarının geleceğini tahmin ediyorum
( Kendimce garanti bu garanti beni bağlar )
Ondan sonraki süreçte diğer tahmin konusu geçerlidir en -16 soğuk atağın gelmesini öngörüyorum.
İnşaALLAH bekliyoruz .
Hayırlı geceler hayırlı cumalar şimiden …
-
Bugünler için yazdığım Şubat 3 Balkanlardan gelecek soğuk girişi var -8 demişim sahil Kesime yaramaz demişim ( İstanbul’a özel di ) Buraya kadar doğru net şekilde.
Devam Şubat 5-6- tarihlerinde Marmaraya -12 soğuklarının geleceğini tahmin ediyorum
( Kendimce garanti bu garanti beni bağlar )
Ondan sonraki süreçte diğer tahmin konusu geçerlidir en -16 soğuk atağın gelmesini öngörüyorum.
İnşaALLAH bekliyoruz .
Hayırlı geceler hayırlı cumalar şimiden …
Hayırlı cumalar hayırlı geceler abi. umarım haklı çıkarsın
-
Denk gelsin abi her zaman olduğu gibi 😎
-
- Resmi Gönderi
Denk gelsin abi her zaman olduğu gibi 😎
İnşaALLAH
-
abi zaten haklı çıkmıştın daha düne kadar 6sı gibi marmaraya -12 giriyordu bir anda nasıl bozuldu inanılmaz bir olay gerçekten
-
- Resmi Gönderi
abi zaten haklı çıkmıştın daha düne kadar 6sı gibi marmaraya -12 giriyordu bir anda nasıl bozuldu inanılmaz bir olay gerçekten
Yazma gereği gördüm son viraj yazıları olsun
-
Abi 6 sında -12 lerin girmeme sebebi nedir son dakka modellerin bu yönde düzelme ihtimalı varmı ?
-