Sinan hocam beklediğiniz sistem gfsnin verdiği gibi mi
9 —16 Şubat Arası M.Eren Muhammed Ali Sistemi
-
Sinan -
9 Ocak 2023 11:08 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam beklediğiniz sistem gfsnin verdiği gibi mi
İlk mesajda yazmıştım ya ikiz sistem diye 2004 ikizi olacak o yüzden daha bekliyoruz kolay kolay oturmaz o sinoptik
İnşaALLAH
Asıl önemli olan
önce Eren
Sonra Muhammed Ali
Bakalım hangisi daha efsane olacak
-
İlk mesajda yazmıştım ya ikiz sistem diye 2004 ikizi olacak o yüzden daha bekliyoruz kolay kolay oturmaz o sinoptik
İnşaALLAH
Asıl önemli olan önce Eren
Sonra Muhammed Ali
Bakalım hangisi daha efsane olacak
Haklısınız hocam hatta sistem modellere bir girecek birdaha gitmeyecek demiştiniz harbiden de bir girdi her güncellemede veriyor öyle veya böyle. Büyük üstadsınız vesselam
-
- Resmi Gönderi
Haklısınız hocam hatta sistem modellere bir girecek birdaha gitmeyecek demiştiniz harbiden de bir girdi her güncellemede veriyor öyle veya böyle. Büyük üstadsınız vesselam
Büyüklüğü karıştırmasak iyidi.
-
Hayırlı olsun inşallah güzel vakit geçireceğimiz bir sistem takibi ve sistem olur senenin ilk karını görmemiz ince bir örtü bile çekmemiz heyecanımızı tazeledi devam ınsallah martta güzel geçer
-
sinan abi seni bi hevessiz gördüm nedense. Bir sıkıntın yoktur inşallah. Bi tahmin sunacam eksiklerimi tamamlayabilirsen iyi olur.ao.gefs.sprd2.png
Ao nun durumu cok karışık ama +2 ye ulaşamadan düşecek gibinao.gefs.sprd2.png
Naonun durumu cok iyiye gidiyor +1-0 aralığındaScreenshot_20230130-213759.png
Ayin 13 unden sonra faz 5-6 var
Bunlara bakarsak zaten faz 3 te oldugumuz icin pozitif ao var su an. Sonra faz 5-6 ya geçişte ao da düşme olucak iskandinavya blokaji oluşacak. Şubat basi ısınması da etkilerini o dönemde gösterecek. Yani 13-20 arasi bir sibirya beklentisi oluşabilir mi. Bu arada once eren sonra muhammed dedin acaba ikisinin de tahminleri vardi da once ereninki sonra muhammedinki mi gerceklesecek 😊
-
- Resmi Gönderi
sinan abi seni bi hevessiz gördüm nedense. Bir sıkıntın yoktur inşallah. Bi tahmin sunacam eksiklerimi tamamlayabilirsen iyi olur.ao.gefs.sprd2.png
Ao nun durumu cok karışık ama +2 ye ulaşamadan düşecek gibinao.gefs.sprd2.png
Naonun durumu cok iyiye gidiyor +1-0 aralığındaScreenshot_20230130-213759.png
Ayin 13 unden sonra faz 5-6 var
Bunlara bakarsak zaten faz 3 te oldugumuz icin pozitif ao var su an. Sonra faz 5-6 ya geçişte ao da düşme olucak iskandinavya blokaji oluşacak. Şubat basi ısınması da etkilerini o dönemde gösterecek. Yani 13-20 arasi bir sibirya beklentisi oluşabilir mi. Bu arada once eren sonra muhammed dedin acaba ikisinin de tahminleri vardi da once ereninki sonra muhammedinki mi gerceklesecek 😊
İsimlerini verdim onların
Eline sağlık tahmin için
-
- Resmi Gönderi
Sistem Modellerde bir kere radara girecek giriş o giriş .
İnşaALLAH
İnşaALLAH Sistemi -
bölgesel olarak da yorum yapıcakmısınız hocam vade yaklaştığında
-
- Resmi Gönderi
bölgesel olarak da yorum yapıcakmısınız hocam vade yaklaştığında
İnşaALLAH Evet tüm bölgeler adına yazacağım
-
cok Güzel bir haber daha 10 undan sonra beklenen yükselme yerini mükemmel bir düşüşe bırakıyor. a5d207c73f36b53097f6b.png
İtalya ustunden sibiryaya uzanan yb kendini belli ediyor. Turkiye soğuk tarafta.
İnsallah kışın acısını çıkaracaz.
Son yazim Sinan abim konuyu rahatsız etmiyeyim dedim ama dayanamazdım bu haberi duyunca 😊
-
-
- Resmi Gönderi
Harika Şubat konusu daha uygun
-
- Resmi Gönderi
Bir sistem göstere göstere geliyor .
İnşaALLAH tam istediğimiz gibi.
-
- Resmi Gönderi
İnşaALLAH
Kimsenin bir yere kaçtığı yok o sinoptik kolay kolay oturur mu .
-