318H
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
Buz gibi karayel ile kar fırtınası başladı h olsun
Hocam İstanbul yıkılıyor şuan
-
Model 288 ile 292 bakın ne alaka neden yani ab yb oldu yb yerine ab attı
kafayı yedi
-
Azor kırılıyor kaçacak batıya
-
Buz gibi karayel ile kar fırtınası başladı h olsun
Rekor kar yağışına gitti hocam İstanbul. Daha eskisi erimeden üzerine yeniden yeniden geliyor maşallah gfs nin eli bol
-
324H
-
ülkenin doğusu için kötü istanbul için özel yapılmış sinoptik.Bu tarz siklonik kar 24 saatte 15-20 cm rahat yapar
Dogusu ilk sistemde sansliydi uzulen yoktur bu guncellemede. Tabi boyle gelmeyeceğini ikimiz de Biliyoruz 😊
-
Bi 2017 daha yaz oraya hocam
-
330H
-
Ben sistemi çözdüm de tek sorun şu ki sistem siklonik bir sistem olarak mı yoksa dek mekanizması ile gelip 1 gün içinde bitecek mi ?
-
336H
-
bu sene siklonik kar yağışları olucak en sevdiğim 🥶🥵
-
Daha önemlisi senaryolar oldu ortalama oldu bence fantastik saçma bir güncellemeydi
-
Türkiye İstanbul'dan ibaret değildir o yüzden böyle bir modeli kabul etmiyorum ve Avrupa ya gider demiştim 288 de neyse takibe devam ben ayın 4 5 i için Ecmwf den bişeyler bekliyorum sabah önce önümüzdeki sistemi bir alalım bakalım
-
Ben sistemi çözdüm de tek sorun şu ki sistem siklonik bir sistem olarak mı yoksa dek mekanizması ile gelip 1 gün içinde bitecek mi ?
Normal şartlarda bu 2 sistem dek oluşması gerek fakat siklon felan patladı ab yb oldu yb ab oldu karman çorman hocam.ha sistemin vorktes üretme potansiyeli var mı var . Ama bi anda 2017 vol-2 oldu resmen
-