Gfs gece güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkürler
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkürler
Eline sağlık abim, sağolasın..Puan da geliyor.
Takip beğeni ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
Hayırlı geceler herkese
-
İstanbul u baz alma sebebimiz orda oturmamız yada yaşamamızdan değil. Rakım olarak Marmara bölgesinde denize sıfır illerden biri + nüfus+ büyük şehir hayatını da eklersek buraya yagacak kar gelen soguklar elbette diger yerleri banko garanti hale getirmiş demek. Diger kesimleri sormaya bile gerek kalmıyor. Ha soguk açısından yağış açısından şansınıza bakmak gerek .
Ben zaten size bişey demedim hocam 😂
-
Beklentilerinizi düşük tutarsanız kimse üzülmez
-
Ben zaten size bişey demedim hocam 😂
Bende genel olarak yazdım ben ve diger hocalarımızın İstanbul bahsinin oldugu yorumlardan.
-
ecmwf tahminimce güzel çıktı verecek yağış açısından.
-
Arkadaşlar,modellerin sesi kesildi heralde. Ses seda yok model sayfasında. Normalde burası paylaşımdan yıkılırdı.
-
Arkadaşlar,modellerin sesi kesildi heralde. Ses seda yok model sayfasında. Normalde burası paylaşımdan yıkılırdı.
Bu saatte çoğu kişi işte veya uykuda sen paylaşabilirsin 😊
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
240 Böyle gelmeyecektir
-
240 Böyle gelmeyecektir
Tahmin nedir
-
240 Böyle gelmeyecektir
Peki 1 hafta sonrasına değilde Yakın vadeye bakalım 31 ocak 1 şubat yani salı ve çarşamba için sürpriz kar yağışları görülebilir mi marmara ve batı karadeniz için diyorum o günler için ne diyosunuz ben görülebileceğini düşünüyorum dün mgm de çarşambaya kar koymuş batı karadeniz kıyılarına
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Peki 1 hafta sonrasına değilde Yakın vadeye bakalım 31 ocak 1 şubat yani salı ve çarşamba için sürpriz kar yağışları görülebilir mi marmara ve batı karadeniz için diyorum o günler için ne diyosunuz ben görülebileceğini düşünüyorum dün mgm de çarşambaya kar koymuş batı karadeniz kıyılarına
Ona şimdi bakmayacağım kahvaltı yapıyorum
Gün içinde bakalım mis gibide soğuk hava dışardan içeri gelirsem oda
-