Aralık 2016 geri gel ne güzel kıştı ya
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
Aralık 2016 geri gel ne güzel kıştı ya
Salihcim ileri daima ileri
-
Arkadaşlar kar haritaları zaten çözünürlüğü düşük ve rakım farkları göz ardı edilerek kısaca kaba bi şekilde hazırlanıyor doğal olarak yanıltıcı olabiliyor çok takılmayın
-
ecmwf ens sibirya demiş öyle olur mu sizce 10 undan sknra
-
eps de ilk sistem doğulu ve soğuk gücü daha güzel. Uzun vadede de italya uzerinden iskandinavyaya blokaji oturtmuş. Sinan abi sistemin ayak sesleri. Yarın ayin 29 u insallah abii
-
Bu modeller sistemleri öteleye öteleye artık baharı da getirdiler. Ocak sonunda gösterdikleri sistemi şimdi de Şubat 10'dan sonra göstermeye başladılar. Sürekli bir öteleme söz konusu.
-
Bu modeller sistemleri öteleye öteleye artık baharı da getirdiler. Ocak sonunda gösterdikleri sistemi şimdi de Şubat 10'dan sonra göstermeye başladılar. Sürekli bir öteleme söz konusu.
Evet hersene aynı durumdan muzdaribiz.
-
Ben kar haritalarının çok tuttuğunu görmedim ya gösterdiklerinden çok fazla yağıyor yada çok az hiç yağmıyor. Yaşanmadan bilinmez sürprizlere açık.
-
- Resmi Gönderi
Modellerin ana bayisine gider misin derdini oraya yaz bakalım ne cevap verecekler sana .
-
Modellerin ana bayisine gider misin derdini oraya yaz bakalım ne cevap verecekler sana .
Biz ne ise onu gösteriyoruz derler ne dicekler
-
- Resmi Gönderi
Biz ne ise onu gösteriyoruz derler ne dicekler
-
- Resmi Gönderi
eps de ilk sistem doğulu ve soğuk gücü daha güzel. Uzun vadede de italya uzerinden iskandinavyaya blokaji oturtmuş. Sinan abi sistemin ayak sesleri. Yarın ayin 29 u insallah abii
GFS nin 30 senaryodan 18 çok iyi çıkacak diyim
Kenara çekiliyorum hangi senaryolar iyi olacak onuda bu sene yazmayalım .
-
GFS nin 30 senaryodan 18 çok iyi çıkacak diyim
Kenara çekiliyorum hangi senaryolar iyi olacak onuda bu sene yazmayalım .
Onu da yazarsan seni sikayet ederim uzayli diye 😂 gece senaryolarina da bakacam bakalim
-
- Resmi Gönderi
Onu da yazarsan seni sikayet ederim uzayli diye 😂 gece senaryolarina da bakacam bakalim
-
Son 10 Dakika hadi bakalım
-