198h
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
soğuklar kırpilmis sonraki olası sistemi güçlendirmis
Belki de sibirya gelir
-
Sinan abinin 9-16 Şubat konusuna gidip attığı örnek sinoptiklerle bu sinoptiği karşılaştırabilirsiniz.
-
bir de Sibirya destegi.. Hocam yer sevisyesi de atar misiniz
-
210h
-
222h
-
azorun altindan islanya civarinda olusan abler sistemin inişini kısıtladı. 190 dan sonra bana çok sacma geldi
-
ispanyadaki ableri görünce demiştim gider dokunur bir zararı diye
-
Hiç sevmedim güncellemeyi kırpık soğuklar ilk sistemi de kırptı ikincisi de iyi değil İzlanda baş belası Şubat'ı da riske atıyor. Ama Sinan abinin dediği şeyi şu an modellerde görüyoruz 👏
-
234h
-
Hiç sevmedim güncellemeyi kırpık soğuklar ilk sistemi de kırptı ikincisi de iyi değil İzlanda baş belası Şubat'ı da riske atıyor. Ama Sinan abinin dediği şeyi şu an modellerde görüyoruz 👏
Yok dostum gayet guzel aslinda blokaja gider mantikli cikti Sunsa ve devaminda uzun vadede sibirya gor kırpıyor. Aksamdan daha iyi bence
-
246h
-
Yok dostum gayet guzel aslinda blokaja gider mantikli cikti Sunsa ve devaminda uzun vadede sibirya gor kırpıyor. Aksamdan daha iyi bence
Şey kötü vade öteleniyor gibi sanki ne dersin?
-
258h
-
Dostum sorun orda işte mantıklı çıktı sunmuyor hele ilk sistemi öyle bitirmesi çok can sıktı. ilerleyen saatlere bakalım.
-