Gem ukmo ve kısmen gfs düzeliyor..
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
Gem sistemin ömrü uzun vur kaç yok diyor ukmo ve gfs de soğukların gücü arttı yağış ile beraber iç bölgeler kar altında olacak diyor
-
Gem sistemin ömrü uzun vur kaç yok diyor ukmo ve gfs de soğukların gücü arttı yağış ile beraber iç bölgeler kar altında olacak diyor
gem yağış vermemiş kuru soğuk yiyeceksiniz diyor abi
-
Ulan Kanada modeli umarım sen kazanırsın
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf gibi gelir daha da bozulmasa iyidir.
-
GEM neden bu kadar ısrar etti anlamadım ben diğerleri göstermiyorken o gösterdi sistem
-
3-5 şubatı almamız lazım. Devamında 10-12 şubata kadar izlanda baskısı azora nefes aldırmaz . 3-5 şubatta blokaj olasılığı var eps de güzel çıktı o dönem için. Ana modellere yansıması lazım artık. Gem bu sistemi baştan beri değiştirmeden veriyor inşallah böyle devam eder.
-
GEM neden bu kadar ısrar etti anlamadım ben diğerleri göstermiyorken o gösterdi sistem
Gem'in bir bildiği vardır hocam bence.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Naoda 2-4 subat adina duzelmeler var +1 e çıkamıyor izlanda baskısı azalmış. Sonrasında zaten +2 ye fırlamış bu da azor demek 10 undan sonra notre iniyor endeksler 10 undan sonra İzlanda'nın durulmasıyla azor güzel bir koridor bulabilir. Soğuklar da birikmiş olur o dönemde.
-
[attach='70980','none','false']
[attach='70981','none','false'][
Naoda 2-4 subat adina duzelmeler var +1 e çıkamıyor izlanda baskısı azalmış. Sonrasında zaten +2 ye fırlamış bu da azor demek 10 undan sonra notre iniyor endeksler 10 undan sonra İzlanda'nın durulmasıyla azor güzel bir koridor bulabilir. Soğuklar da birikmiş olur o dönemde.
Bir cacık olmaz
-
Hadi şu öğlen ben dışında biri paylaşsın lütfen şu modeli 😂
-
Hadi şu öğlen ben dışında biri paylaşsın lütfen şu modeli 😂
Siz paylaşın hocam. 😂
-
Siz paylaşın hocam. 😂
Ben paylaşamam şuan yoksa paylaşırdım işim var yarım saat 5 dakka sonra gidecem hadi hocam 24H azora bak harika paylaşılmayı hakkediyor 😂
-
Ben paylaşamam şuan yoksa paylaşırdım işim var yarım saat 5 dakka sonra gidecem hadi hocam 24H azora bak harika paylaşılmayı hakkediyor 😂
Bende paylaşacak kadar müsait değilim ki hocam. 😂
-
Bir cacık olmaz
Umut fakirin ekmegidir
-