Uzun vadede görmekte bir kıpırdanma yaratıyor yine bide sohbet konusuna bak görürsün 😂
Gökhan rahat ol şubat türkiyenin olacak inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUzun vadede görmekte bir kıpırdanma yaratıyor yine bide sohbet konusuna bak görürsün 😂
Gökhan rahat ol şubat türkiyenin olacak inşallah
En soğuk senaryo çıkabilir ancak soğuktan ziyade basınç dizilimi ile efsane senaryo bu
Model sonu tüm kuzey kıyılar dek bondardımanı
En soğuk senaryo çıkabilir ancak soğuktan ziyade basınç dizilimi ile efsane senaryo bu
Hocam diyagramlarda hareketlilik görebiliriz dimi?
Batı Avrupa Mangal keyfi yapıyor.
Hocam diyagramlarda hareketlilik görebiliriz dimi?
4-5 ve sonrası aşağı ivme şart.Bu çıktıda muhtemelen en çılgın senaryo olabilir ama zaten 4-5 sistemini alırsak sinoptik bize döner o yüzden almamız şart
Nao da size bahsettiğim 2 pozitif fazın birden negatife yönelmesini bekliyorum ancak avrupa riski var demiştim hala da var ama bu görüntüler çıktıkca ivme bize döner nötr nao şart bakalım
Bu arada tabi ki bu sistem süper ancak benim derdim 12-13 ü gibi babayaroyu almak koridoru açma fikri senaryo olarak güzel
Nao da size bahsettiğim 2 pozitif fazın birden negatife yönelmesini bekliyorum ancak avrupa riski var demiştim hala da var ama bu görüntüler çıktıkca ivme bize döner nötr nao şart bakalım
Hocam bugün ilk sinyalini aldık İnşALLAH. Hayırlısı olsun.
model sonunda iskandinav yukseginin ustunden akan oluk oluk soğuklar olacak. Aksam guncelinden sonra ikandinav yükseğini gormesi çok iyi istikrar olacak inşaallah