- Resmi Gönderi
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
4 şubata girelim asıl model heyecanı o zaman baslayacak
-
Güncelleme bitti. Takip eden herkese teşekkürler.
Eline emeğine sağlık güzel güncelleme oldu
-
sistem ecm nin de radarına girdiğine gore artik uzun vade değil orta vadeye girmiş bulunmaktayız. Ana modeller iskandinav sibirya ikilisini veriyor. Ecm de kutup yükseğinin konumu da harika. Sevinmek istiyorum ama unutmayalm ki düne kadar hiçbirşey yoktu bu aralar modellere güvenemiyorum. Sinan abinin dediği tarihler olduğundan yine heyecana kapılıyorum tabi. "Radara bi kez girdi mi bidaha çıkmaz " inşallah be abi ❤
-
- Resmi Gönderi
sistem ecm nin de radarına girdiğine gore artik uzun vade değil orta vadeye girmiş bulunmaktayız. Ana modeller iskandinav sibirya ikilisini veriyor. Ecm de kutup yükseğinin konumu da harika. Sevinmek istiyorum ama unutmayalm ki düne kadar hiçbirşey yoktu bu aralar modellere güvenemiyorum. Sinan abinin dediği tarihler olduğundan yine heyecana kapılıyorum tabi. "Radara bi kez girdi mi bidaha çıkmaz " inşallah be abi ❤
İnşaALLAH
Pazar günü bekliyorum ben birde
-
hepsini gem yola getirdi
-
ECMWF kontrolü beğendim çok güzel görünüyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF KONTROL KAR HARİTASI
-
Sinan abi sistem ile ilgili bişeyler yazıcan mı yollıcan mı abi
-
Güncellemeler güzel geliyor hala paylaşan kimse yok
-
- Resmi Gönderi
Güncellemeler güzel geliyor hala paylaşan kimse yok
E BAKAM
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs güncellemesini paylaşmaya devam edene benden 450 Hs puan.
-
- Resmi Gönderi
Gfs güncellemesini paylaşmaya devam edene benden 450 Hs puan.
LCC atalım haritada yerimiz daha iyi görünsün:)
-