ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA

• ECH1-240.gifecmwfeu-2-216.png

Ecwmf siklonları çözemediği için pek aldırış etmemek gerek . Fakat 200 saatlerden başlayan soguk hava dalgası yağısın etkili bir şekilde devamında saatler geçtikte trakyadan başlayarak kky kara dönüşüyor. Özelikle rüzgar karayele dönmesi ile yüksek kesimlerde tutucu bir kar görme şansımız var

• Resmi Gönderi

BEĞENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM. HAYIRLI AKŞAMLAR...

Eline emeğine sağlık abim

Eşlik eden yorum yapan beğeni atan arkadaşlara teşekkürler

• Resmi Gönderi

Neresi efsane geldi eren berbat ötesi o İzlanda o araya girmemeliydi.

Ecmwf silkon ab özürlüsü model zaten değişir.

Bunu kör gorse ne guzel geldi der abi farkındaysan azorun konumunun.

• Bunu kör gorse ne guzel geldi der abi farkındaysan azorun konumunun.

Azor bizi baglamaz iş işten geçmiş atı alan Üsküdara varmış .modeli bana mı anlatıyorsun. ? Bu şekilde sistemin S gelmez. Ayrıca seni uyarıyorum. Bu şekilde konuşamazsın. Ve yanlış yorumlar yapamazsın.

• bunun devami yıkar geçer. Ortak fikir azor iskandinav işbirliği. Eline koluna sağlık Yasin71

ECH0-240.gif

Devamı hiç birşey yapmaz o İzlanda geçtikten sonra oraya yayılır durur üzerine azorun altını oyan ab ler türer. Güney batılı kuzey dogulu kutup yüksegi ile Sibirya ya ya duvar örmesi gerek fakat burda model İzlandaya müsade etmiş . En az +5 gün daha ötelenme sistem geçikmesi demek.

• Azor bizi baglamaz iş işten geçmiş atı alan Üsküdara varmış .modeli bana mı anlatıyorsun. ? Bu şekilde sistemin S gelmez. Ayrıca seni uyarıyorum. Bu şekilde konuşamazsın. Ve yanlış yorumlar yapamazsın.

Azor siklonu sağına almış aşağı doğru süzülecek. Sibiryayla baglanti koptu diye mi bu yorumun anlamadım

• Arkadaşlar 24-36 saat öncesini çözemeyen modellerin 240-380 saat sonraki görüntülerine bakıp niye herkes "sistem yok, sistem kayıp?" diye galeyana geliyor hala anlamış değilim yıllardır buradayım :D

:kralice:

• ECH0-240.gif

Devamı hiç birşey yapmaz o İzlanda geçtikten sonra oraya yayılır durur üzerine azorun altını oyan ab ler türer. Güney batılı kuzey dogulu kutup yüksegi ile Sibirya ya ya duvar örmesi gerek fakat burda model İzlandaya müsade etmiş . En az +5 gün daha ötelenme sistem geçikmesi demek.

Kafamda öyle oluşmadı devamı. Otelenir ama güzel oturur

• Arkadaşlar 24-36 saat öncesini çözemeyen modellerin 240-380 saat sonraki görüntülerine bakıp niye herkes "sistem yok, sistem kayıp?" diye galeyana geliyor hala anlamış değilim yıllardır buradayım :D

Mesele o değil model yorumlamayi ogrenen insanlar var burda yanlış bir sey soylersek olmaz

Eline sağlık hocam👏👏

• Değerli dostlar burda bende sizleri heyecanlandıracak Yazılar ,sözler etmeyi isterim. Biz havalarınsesi ailesi olarak uçuk kaçık haber, tahmin analizlerde uzak durduk ve öylede yapacağız.Bu bir nevi kandırmaca aldatmaca olarak gözüksede malum başka şahısların popülerlik,mevki kazanma ugruna bu şekilde gazlayıcı, aldatıcı, yanlış bilgi paylaşımı yapmakta ve halen devam etmektedirler. Bizler bu kişileri kınadığımız gibi bu sitede yanlış aldatmaya yönelik haber resim bilgi paylaşımı yapmamaktayız.model veri ne ise onu söyler geçeriz. Bu sebeplerden dolayı model paylaşımı yapılırken özellikle site ekibi bu tür yaklaşımlardan uzak durması lazım. Ve gördüğümüz yanlışı yanlış diye nitelendirelim.

Herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller.