- Resmi Gönderi
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Bölgeclik yapmadan yorum yapacak olursak İtalya riski yok diyor gfs. Birçok gefs senaryosu dümdüz italya'ya atmıştı sistemi.
-
9 una bir sistem hazırlığı var bakalim güzel gelebilir ilerisi
-
Bölgeclik yapmadan yorum yapacak olursak İtalya riski yok diyor gfs. Birçok gefs senaryosu dümdüz italya'ya atmıştı sistemi.
Oyle bir risk olduğunu sanmıyorum ama sogukta problem cikmaya basladi. Sinan abi cidden dediğin gibi oldu ama sende bişey var çözemiyorum 😊
-
- Resmi Gönderi
Marmara dek alır bu şekilde Harunsalman . İstanbul için emin değilim.
-
- Resmi Gönderi
İtalyanların GFS binasını bastığı söyleniyor 😜😜😜
-
Marmara dek alır bu şekilde Harunsalman . İstanbul için emin değilim.
Devaimnda dek alir da ilk sistem girişi sıkıntı. Öğlen de kıyı hatti yağışları dekten vurmuştu. Bakalim güçlenerek gelir inşallah.
-
- Resmi Gönderi
Bende basacağım bu gidişle 210'da takıldı ilerlemiyor
-
Gfs binası nerede hocam? 😀
-
- Resmi Gönderi
Oyle bir risk olduğunu sanmıyorum ama sogukta problem cikmaya basladi. Sinan abi cidden dediğin gibi oldu ama sende bişey var çözemiyorum 😊
Aksine ben İtalya riskini hiç az görmüyorum... Ecmwf'den inşallah GFS ye destek gelir akşam ..
-
simdi vortex kuzeyimize toplanıyor. Sinan abinin tarihleri geldi bi yeri saglam vuracak da nereyi. Oglen kafkaslari vurmustu
-
850 baya zayıf bırakın -12 falan -6 bile girmiyor.Yine vade yaklaştıkça zayıflatan cinsten güncellemeler.Geçen gece 850 çöp dediğim soğuklar bile bundan daha iyiydi.
-
- Resmi Gönderi
Gfs binası nerede hocam? 😀
ABD olması lazım
-
Aksine ben İtalya riskini hiç az görmüyorum... Ecmwf'den inşallah GFS ye destek gelir akşam ..
Hocam izlandanin aktif olacagi naodan belli. İzlanda basarken italyaya kaçması zor. Azor kuzeydoğuya meyletmezse tabi
-