izobarlar harika ama
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
850 güçlense efsane diyecem de işte..
-
berbat bir güncelleme soguk açısından. Sabahla benzer gidiyor. Bu kadar Batılı gelmesini beklemiyorum ama izlandanin durumu beni korkutuyor azora basacağı kesinleşiyor fazla yatarsa soğuk pert.
Katılıyorum
-
Şu morları görüyor musunuz
-28 filan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O da bizi görür inşallah 😊
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mal boncuk
-
- Resmi Gönderi
Ne yaptın hocam 2 3 kmlik yolu 😂
Google'da 30 der 🤸🏻♂️🤸🏻♂️
-
7 sinden sonra sibirya varmi
-
- Resmi Gönderi
216 ECMWF
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 216 GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf akşam güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkürler.
-
İzobarlar falan iyi de tek sorun 850
-
240 i kabul etmiyorum spin atması lazimdi ama batıda kaldi. O siklon oyle mi hareket eder cok saçma. Neyse Athena eline sağlık
-
Google'da 30 der 🤸🏻♂️🤸🏻♂️
Yandex 'e bakın hocam .
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf akşam güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkürler.
emeğine sağlık Athena
-
İzobarlar çok iyi. 850hpa soğuğu yetersiz.
-
Orta ve Doğu Karadeniz’e soğukların uzanması çok çok zor. Şu izobarlarda kuzey kıyılar DEK şov yapar İstanbul başta. Soğuklar burada sorun oluyor ama gireceği max -12. O soğukları minik doğulatsak yeter. Radikal anlamda doğulama olacağını sanmıyorum. Eline koluna sağlık Athena
-