Defans bos kalınca gizli forvet azor yapıştıracak he
Hocam gizli forvet Kutup Yükseği...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDefans bos kalınca gizli forvet azor yapıştıracak he
İste golu oraya atacak kale orasi 😊
Arkadaşlar bu güne kadar yazdıklarımızda sıkıntı var mıdır .
3 subatta izlanda atagi kiyilar adina yetersiz dediniz anca bu kadar tutardi
Ecmwf güzel. 168 min 200 250 km doğularsa tüm ülke için daha iyi bir hal alır
Sistem öncesi ufak bir spoiler vereyim 🍫
benim aklımda soru var 7 sinden sonra sıcak tarafta değiliz demi sibirga alcaz
ECMWF Akşam Güncellemesi Toplam Kar
Ben Ecmwf'yi hiç beğenmedim
ECMWF Akşam Güncellemesi Toplam Kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çok yanıltıcı kar haritası orta ve dogu karadeniz unutsun o kari. Yağan Karin çoğu da sulu kar Marmara'nın.
Çok yanıltıcı kar haritası orta ve dogu karadeniz unutsun o kari. Yağan Karin çoğu da sulu kar Marmara'nın.
Ama ecmwf verince de insanı bi heyecanlandırıyo 😂
Oo ecm ne yapmış öyle 😎😎
Bence yanıltıcı olmaya bilir O kar haritası na daha dikkatli bak orta ve Doğu Karadeniz bölümünün yüksek kesimlerine çok kar verdi kıyılara vermedi.
Arkadaşlar bu kar haritasına karla karışık yağmur,sulu kar vs. dahildir.Tutan kar için kar derinliği haritasına bakmalısınız.
Bence yanıltıcı olmaya bilir O kar haritası na daha dikkatli bak orta ve Doğu Karadeniz bölümünün yüksek kesimlerine çok kar verdi kıyılara vermedi.
Kiyilar adina konuşuyorum zaten. Yuksekler garanti artik. Trakya ,İç bolgeler,egenin iç kesimleri de harika. Karadenizdeki siradaglar yuzunden modeller oraları çözemiyor her seferinde dolduruyor.
Gece uçağı kaldıracak kaptan yoksa ben kalkış için hazırım 🥱