Bugün sıkmayacaksak nezaman sıkacaz
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
-
Azor yukselmezse eğer soğuklar indikten bir kaç saat sonra yb batıdan girer
Bende onu kastettim. Yani bu sistem özelinde değil. Azor aşırı yükseliş gösterirse çeşitli riskler doğurur. Bazı arkadaşlar vortexi bölmesini istiyor.
-
Modeller arası mutabakat ne zaman sağlanırsa o zaman sıkarım 😂
-
iste dedigimiz bu yok batili gelse daha iyiymis felan faso fiso. Güzel bir Blokaja gitmesi icin dikkat azor lazim
-
gfs takıldı mermiye dayanamadı stop
-
- Resmi Gönderi
Bende onu kastettim. Yani bu sistem özelinde değil. Azor aşırı yükseliş gösterirse çeşitli riskler doğurur. Bazı arkadaşlar vortexi bölmesini istiyor.
Orası öyle maalesef kutup yükseği ile birleşince ihtimaller düşüyor
-
Benden mi bahsediyorsun
-
GFS'nin çözemediği bazı problemler var
-
Yarın bozma ihtimali dahi olsa şu anlık heyecanı, mutluluğu hayatın başka bölümlerinde yaşamak çok zor. Yaşasın kar yağma ihtimalleri
-
- Resmi Gönderi
Gfs siklon konusunda ecmwf den iyi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok güzel görüntü şu hafifleyen ab hızlıca kaybolursa ordan daha güçlü daha güzel hale gelir sistem 2017 yılı deriz .azor bariz dogulu bu biraz sıkıntılı siklonu derinleştirmeden uzaklaştırma çabasında. Şu modelde konumu gayet iyi biraz daha dogularsa sıkıntı olur bizim için
-
Benden mi bahsediyorsun
Yok be yanlış anlama sen olsaydın etiketlerdim. Zamanında çok arkadaş böyle beklentiler içerisindeydi hazır böyle sistem yaşıyoruz belirtmek istedim.
-
kovanları toplayın beyler uçuş arıza moduna geçti
-
- Resmi Gönderi
Tarih 29-01-2023 mü
-