- Resmi Gönderi
240 hECE1-240 (2).gif
ECMWF sabah güncellemesi sona ermiştir. Kimse uyanmadı sanırım henüz. Yine de takip edip yorumlayanlara teşekkürler. Güzel bir güncelleme oldu 😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur240 hECE1-240 (2).gif
ECMWF sabah güncellemesi sona ermiştir. Kimse uyanmadı sanırım henüz. Yine de takip edip yorumlayanlara teşekkürler. Güzel bir güncelleme oldu 😎
model sonu babayiğit göründü. Bu sistemi yaşarken onu takip etmek guzel olur. Eline sağlık Sahutt
Aynen öyle.. teşekkürler
Elinize sağlık Sahutt hocam.
Teşekkürler hocam.
240 hariç ülke adına güzel bir güncelleme oldu. Orta vadede sistemi bize vermesi mutlu etti. Takip eden arkadaşlara mutlu pazarlar. O tostlar bitecek hadi bakim
eline sağlık Sahutt hocam
ECMWF 😎
Eline sağlık Sahutt
ecm de doguladi çok güzel de blokaja gidecek. İşimiz rast gidiyor
Bu yoruma pek katılamıyorum Batı için iyi değil bunca ay kuraklıktan sonra şubatıda kapatırız
Ecmvf ben beğenmedim konumum adına siklon biraz daha batıda aluşup doğuya sürüklenirse tüm ülke faydalanır bu şekilde sadace doğu tarafı faydanalanıyor
Bu yoruma pek katılamıyorum Batı için iyi değil bunca ay kuraklıktan sonra şubatıda kapatırız
Abi o değişecek zaten siklonun akdenizin daha batısında patlayacağını düşünüyorum. Soguk adina guzel guncelleme ve harika dekler olur bu goruntude tabi herkesi memnun edecek bir ab yok zaten de bu kadar dogulu beklemiyorum siklonu. Önemli olan sistemin direkt güçlü bir şekilde ülkeye girişi
Paylaşım yapabilecek olan var mı
Paylaşım yapabilecek olan var mı
Bende
ü