The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İstanbul havasını almış
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İstanbul havasını almış
İstanbul havasını almış
Hocam 2 cm yetmiyor mu 😂. Şaka bi yana hocam kar haritası İstanbul için kötü.
İstanbul acele etmesin
İstanbul acele etmesin
Haklısınız hocam. Vade uzun.
Kar haritalarının istanbul için düşük olması çok doğal.Bir kere izlanda sisteminde zaten sıcaklık sorunken siklonik oluşumla bunu istanbul kara çeviremez.Şubat ilk hafta geçecek koridor açılacak o zaman bir polar atak ihtimali ve 12-13 ü gibi babayaro inecek
Kar haritalarının istanbul için düşük olması çok doğal.Bir kere izlanda sisteminde zaten sıcaklık sorunken siklonik oluşumla bunu istanbul kara çeviremez.Şubat ilk hafta geçecek koridor açılacak o zaman bir polar atak ihtimali ve 12-13 ü gibi babayaro inecek
İstabdulda kar yapması için 850 hpa da -kaç gerekli ben Bursada oturuyorum mesela bizim içindemi istanbulla aynı olması gerekiyor
Ecmwf akşamda bende o zaman
ben almıştım
Akşam bende demiştin oda gfs sanıldı Hasan
Anlaşın işte
abi ecmwf yazmıyordu orda ben görmedim akşam bende okudum sadece :D kusura bakmasın arkadaş
Gfs son 1 saat 13 dakika
Akşam GFS için gönüllü arkadaşımız varmı? trafik karışıyor
Akşam GFS için gönüllü arkadaşımız varmı? trafik karışıyor
hocam gfs benim :D
hocam gfs benim :D
Denk abim
Arkadaşlar sadece güncellemeye odaklanalım diğer modeller konuşulmasın rica ediyorum sonra bölge tartışmasına gireceğiz kimi modeller kimi bölgeler için olumlu kimiside olumsuz GFS öğle güncellemesine odaklanın şimdilik boşverin diğer modelleri.
Çok güzel bir yorum teşekkür ederim kendi adıma...