Tüh yağmur yağacak! Arkadaşlar kuraklığın farkında değilsiniz sanırım. Burun kıvırmanın gerçekten sırası mı?
Haklısınız hocam da kar barajlar ve ormanlar için daha verimli.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTüh yağmur yağacak! Arkadaşlar kuraklığın farkında değilsiniz sanırım. Burun kıvırmanın gerçekten sırası mı?
Haklısınız hocam da kar barajlar ve ormanlar için daha verimli.
sibiryayla bitecek gibi
arkadaşlar konu dışına çıkmayalım rica ediyorum. Paylaşım yapan arkadaşımıza beğeni desteği atalım güzelce takip edelim güncellemeyi
Herkez sakin olsun arkadaşlar tartışma çıkmasın sabırla takip edelim olursa olur olmazsa yapicak bişey yok takipe devam
216H
Model hariç her şey konuşuluyor bu konuda gerçekten. Bir yorum güzel diyor mükemmel diyor. Hemen altında sistem gitti diyor biri. Of yağmur mu yağacak yorumları. Acaba bunları bölge konularından mı tartışsak arkadaşlar. Çünkü ben bu konuda model takibi yapmaya çalışırken çok zorlanıyorum. Bilen hocalarımızın yorumlarını cımbızla çekmeye çalışıyorum. Yorum yazarken konuyla alakalı yazarsak sevinirim. İyi forumlar...
Siklon doğulasin bi güzel yagis gelecekmi bakalim
Herkese merhaba konuda tartışma küfür hakaret yasaktır. Lütfen konuyu gereksiz mesajlar ile meşgul etmeyelim. Bu konu model yorumlama konusudur.
Modeli herkez kendi bolgesine göre yorumluyor bence bölge konularında beğenip beğenmediğini dile getirebilir
Siklon Nasıl Hareket Edecek Bakalım
birsey sorcam kuresel isinma soğuk dalgaların sayısında değişim yapar mı ve hala soğuk rekoru kırabilir mıyız yoksa artık asla olmazmi lütfen cevaplayjn merak ettim
Tabiki soğuk sistemlerin sayısında azalma olacak bunu yaşıyoruz zaten. Eskisi gibi rekor soğuklar artık bundan sonra yaşanma ihtimali çok düşük. Bunun nedeni dünyamızı gereğinden fazla ısıttık .bir diğeri de kutuplardaki buzulların eriyor olması. Belki de çok uzun değil birkaç yıla kış mevsimi diye bir mevsim kalmıyor olacak.
Tüh yağmur yağacak! Arkadaşlar kuraklığın farkında değilsiniz sanırım. Burun kıvırmanın gerçekten sırası mı?
Yalnızca yağmurla kuraklık falan bitmez yalnız bence sen bunun farkında mısın kar lazım
Tabiki soğuk sistemlerin sayısında azalma olacak bunu yaşıyoruz zaten. Eskisi gibi rekor soğuklar artık bundan sonra yaşanma ihtimali çok düşük. Bunun nedeni dünyamızı gereğinden fazla ısıttık .bir diğeri de kutuplardaki buzulların eriyor olması. Belki de çok uzun değil birkaç yıla kış mevsimi diye bir mevsim kalmıyor olacak.
Yaain 60 derece olur o zaman
Model dışı yorum yapmaya devam edeceksiniz konuyu kapatacağım