ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA

• Böyle gelsin Türkiye'ye konsun sitedeki hesabımı kapatırım

Sonra yeni hesap açacaksan iddianı kabul ederiz (:

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Öyle bir senaryoda -32 erir ve duser -24 e fakat -20 bile coşturur heryeri

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Soguk merkez 2 parça halinde tepe sibiryadan destekli şekilde iniyor . Kırım sınırına kadar ulaşmış. Tepeden destek devam ediyor. Kopmuş bir ull şeklinde desteksiz inmiş olsa dediğinize katılırım.ama burda resmen ayı yatıyor ayı gibi de geliyor. Vade uzun değişir. fakat görmek istediğimiz görüntüler bunlar. Yarın öbür gün hiç alakası olmayan modeller de görebiliriz. Şuan pek üstüne düşmemek gerek önümüzdeki sistemleri bir atlatalım hayırlısı ile

• Böyle gelsin Türkiye'ye konsun sitedeki hesabımı kapatırım

Sebebini sorabilir miyim.? Neden olmaz neden gelmez. Şimdi bu işlerden hiç bilgisi olmayan birine sorsanız cevabı orta karar olurdu olabilir yada olmaz diye .

-Aktif soguk sibirya mevcut

- ssw ısınması polar atak mevcut

- ao nao verilerin bu tarihlerdeki çıktıkları

- üzerine tam da 7 Şubat gibi gelen soguk hava dalgasının yarattığı Sinoptik basınç dizilimleri. Kuzey koridoru felan açılması vsvsvs

Bunların hiç mi etkisi olmaz gelip gelmeyeceği hakkında ?

• Ya hocam totem yapıyorum sen bana bakma beni tanıyanlar anladı 😂

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Orda totem yaptım ama benim yine umudum yok size verisel bir cevap vermem gerekirse az önce yukarda yazdığınız gelmezse nasıl gelmez yazılarınızdan dolayı gelmez kesin

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Görüntüler güzel daha güzeli için Akşam Gece netleşir vede daha güzelleşir

Şuan için güzel değil ki abi senin tarih aralığında sistemi görmüyo ve çok cılız bir görüntü sunuyo