Böyle gelsin Türkiye'ye konsun sitedeki hesabımı kapatırım
Sonra yeni hesap açacaksan iddianı kabul ederiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBöyle gelsin Türkiye'ye konsun sitedeki hesabımı kapatırım
Sonra yeni hesap açacaksan iddianı kabul ederiz
Melih08 elinize sağlık hocam
Melih08 eline sağlık hocam bugün puan benden olsun
Öyle bir senaryoda -32 erir ve duser -24 e fakat -20 bile coşturur heryeri
Soguk merkez 2 parça halinde tepe sibiryadan destekli şekilde iniyor . Kırım sınırına kadar ulaşmış. Tepeden destek devam ediyor. Kopmuş bir ull şeklinde desteksiz inmiş olsa dediğinize katılırım.ama burda resmen ayı yatıyor ayı gibi de geliyor. Vade uzun değişir. fakat görmek istediğimiz görüntüler bunlar. Yarın öbür gün hiç alakası olmayan modeller de görebiliriz. Şuan pek üstüne düşmemek gerek önümüzdeki sistemleri bir atlatalım hayırlısı ile
Böyle gelsin Türkiye'ye konsun sitedeki hesabımı kapatırım
Sebebini sorabilir miyim.? Neden olmaz neden gelmez. Şimdi bu işlerden hiç bilgisi olmayan birine sorsanız cevabı orta karar olurdu olabilir yada olmaz diye .
-Aktif soguk sibirya mevcut
- ssw ısınması polar atak mevcut
- ao nao verilerin bu tarihlerdeki çıktıkları
- üzerine tam da 7 Şubat gibi gelen soguk hava dalgasının yarattığı Sinoptik basınç dizilimleri. Kuzey koridoru felan açılması vsvsvs
Bunların hiç mi etkisi olmaz gelip gelmeyeceği hakkında ?
Daha Çok GösterSebebini sorabilir miyim.? Neden olmaz neden gelmez. Şimdi bu işlerden hiç bilgisi olmayan birine sorsanız cevabı orta karar olurdu olabilir yada olmaz diye .
- üzerine tam da 7 Şubat gibi gelen soguk hava dalgasının yarattığı Sinoptik basınç dizilimleri. Kuzey koridoru felan açılması vsvsvs
Ya hocam totem yapıyorum sen bana bakma beni tanıyanlar anladı 😂
Gokhan6167 sende umudunu yitirmiş kripto para yatırımcısı psikolojiksi görüyorum. Sen malını zarar bozma bekle biraz artış olur elbet
Daha Çok GösterSebebini sorabilir miyim.? Neden olmaz neden gelmez. Şimdi bu işlerden hiç bilgisi olmayan birine sorsanız cevabı orta karar olurdu olabilir yada olmaz diye .
Orda totem yaptım ama benim yine umudum yok size verisel bir cevap vermem gerekirse az önce yukarda yazdığınız gelmezse nasıl gelmez yazılarınızdan dolayı gelmez kesin
Hayırlı sabahlar herkese Sinan abi senin sistemi gene görmedi sabah çıktısı baya saçmaladı nolucak böyle
Hayırlı sabahlar herkese Sinan abi senin sistemi gene görmedi sabah çıktısı baya saçmaladı nolucak böyle
Bekle bakalım
Bekle bakalım
Ne kadar daha beklicez abim
Ne zaman düzelecek bu görüntüler
Ne zaman düzelecek bu görüntüler
Görüntüler güzel daha güzeli için Akşam Gece netleşir vede daha güzelleşir
Görüntüler güzel daha güzeli için Akşam Gece netleşir vede daha güzelleşir
Şuan için güzel değil ki abi senin tarih aralığında sistemi görmüyo ve çok cılız bir görüntü sunuyo
Ecmwf 5 Şubat için verebileceği en kötü görüntüyü sunuyor yine.