Eren o inen ve azorun italyadaki ayağını kıran 1025 lik gözüme takılıyordu kaç gündür ama 1025 dedim bu kadar eetki etmez dedim. Tabi azorun pv den yediği darbe sonucu o 1025 oldu 1000. Sorun gelip gelmemesi de değil benim için. Modellere bu sözü birakip gidiyorum 😂
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Bakın yukarıda bahsettiğim olay iconda gerçekleşmiş
Lütfen okuyanlar beğensin boşuna yazmıyorum bunları sistemin gidişatı hakkında yorum yapabilmeniz için öğrenebilmeniz için
-
- Resmi Gönderi
Eren o inen ve azorun italyadaki ayağını kıran 1025 lik gözüme takılıyordu kaç gündür ama 1025 dedim bu kadar eetki etmez dedim. Tabi azorun pv den yediği darbe sonucu o 1025 oldu 1000. Sorun gelip gelmemesi de değil benim için. Modellere bu
İtalya ya inmemeliydi denize indiği gibi derinleşip ab oldu tam rex blocking işte
-
İcon daha temiz ve daha güzel
-
- Resmi Gönderi
144 saat sapma haritası
-
144 saat sapma haritası
İtalya ve akdenizdeki mavilikler hala umut veriyor.gece çok önemli .
-
Eren öğlen ve akşam gfs ve ecfm İtalya sevdası biterek bize donerlermi sen şansımızı nasıl goruyorsun
-
- Resmi Gönderi
Eren öğlen ve akşam gfs ve ecfm İtalya sevdası biterek bize donerlermi sen şansımızı nasıl goruyorsun
Çok zor ama imkansız değil
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
puanını hakettim sanki Sinan başkan
-
- Resmi Gönderi
Bende bir ekleme yapıyorum önce eline sağlık
120 saatte birden oluşan bebek
500 pha izlandanın kazığı diyorum kaybolur yakında
İzlanda heryerde …
-
- Resmi Gönderi
puanını hakettim sanki Sinan başkan
Eline sağlık tabikide gönderiz ..
-
eps de italyadaki siklon gfs deki gibi Avrupa'ya kaçmıyor doguluyor. Sinan abiye göre öyle bor siklon yok zaten. İnşallah abim bekleyip görelim
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi o Zaman icon senaryosu gerçekleşebilir
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi o Zaman icon senaryosu gerçekleşebilir
Bakmadımki hiç bakmam ki hayatıma o kadar model sığdırmam ki .
Varsa örnek buradan görelim
-