Biz Türkiye olarak zoru severiz o sistem döner ins
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
şimdi baktımda 5 6 sistemi giderse harbiden deliye dönerim ya neyse perşembe cuma günü bakarım bıktım şu modellerin oynaklığından elinin altında teknoloji veri herşey var sürekli senaryo denemek yerine bişeyi belirle onu ver kalmış 1 haftadan az süre değişipte duruyor gerçi atmosfer kaotik bir ortam ama bu kadar değişmesi de yani ne bileyim
-
mp4 yüklemesi yapamıyorum. Teknik açıdan yardımcı olabilecek biri var mı? Uzantiyi değiştirmem mi gerekli? Hareketli görüntü yüklenmiyor.
-
Bursa için bunyamin surmeli az önce yayında 70 CM lere yakın kar alır dedi bu gerçekleşir mi fikri olan varmidir
-
mp4 yüklemesi yapamıyorum. Teknik açıdan yardımcı olabilecek biri var mı? Uzantiyi değiştirmem mi gerekli? Hareketli görüntü yüklenmiyor.
Youtubeye yükleyip link paylaşın hocam, foruma video yüklenmiyor
-
- Resmi Gönderi
Burası Ecmwf Gfs Model çıktılarını anlık paylaşım ve işimize göre yorumlama sayfası değil mi konu dışı yazılmış her halde yanlışla
-
Burası Ecmwf Gfs Model çıktılarını anlık paylaşım ve işimize göre yorumlama sayfası değil mi konu dışı yazılmış her halde yanlışla
Hangi konuda olduğumuza dikkat etmeden cevaplamışım hocam kusura bakmayın
-
- Resmi Gönderi
Bu gece GFS yi paylaşayım.. Bu sene ilk kez bi el atayım belki uğurlu geliriz..
-
Bu gece GFS yi paylaşayım.. Bu sene ilk kez bi el atayım belki uğurlu geliriz..
Saadet almıştı sanki
-
ens güzel gelmiş akşam çıktısını düzeltmiş neden kotu dedinis
-
- Resmi Gönderi
Saadet almıştı sanki
Öyle mi ? Gözden kaçırmışım kusura bakmayın yorumlarla burda oluruz biz de
-
- Resmi Gönderi
Bakın yukarıda bahsettiğim olay iconda gerçekleşmiş
Lütfen okuyanlar beğensin boşuna yazmıyorum bunları sistemin gidişatı hakkında yorum yapabilmeniz için öğrenebilmeniz için
Sinan abi
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi
Eline sağlık kardeşim teşekkür ederim.
-
Öyle mi ? Gözden kaçırmışım kusura bakmayın yorumlarla burda oluruz biz de
Paylaşabilirsin, sorun değil
-
- Resmi Gönderi
Paylaşabilirsin, sorun değil
Yok siz buyrun mobilden takibe devam ederim ben sizdeyiz