bence italya aramızda olan maçı kazanacağız ecmwf ens gem ve icon diyorsa vardır bi bildikleri bizde sistem yüzde 60
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
-
Muhammed Ali -
22 Ocak 2023 23:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar mesela takip edenler modelin ilerleyen saatlerinde neler olacağını bizlerle paylaşırsa daha iyi yorumlamaya alışmış olursunuz hem örneğin azor grönlanda yükselir ve avrupaya sistem iner gibi.
-
- Resmi Gönderi
Paylaşan müsaitse paylaşsın arkadaşlar ,takip edecek arkadaşlar vardır her zaman
Paylaşım yeniden devam ediyor:)
Eline emeğine sağlık Saadet
Her zaman aynı şey oluyor.
Paylaşan da heves de kalmıyor.
Ya bir kişi yazsın öneri gibi, saatleri arala,yada müsaitsen paylaş, değilsen bir şey yok bırakabilirsin gibi yazalım.
Kötü diyen varsa takibi bıraksın veya sessizce takip etsin, ..Neden hep paylaşana kapat,yeter,sonlardir diyoruz hala anlamadım.
Bundan sonra bunu yapmayalım arkadaşlar.
Hayırlı geceler herkese
-
-
- Resmi Gönderi
1000 lik izlandamız doğularsa avrupaya inecek gibi
-
- Resmi Gönderi
Gelooo
Benimde uykum geloo yorumlayacak başka birisi varsa ben kaçayım.
-
avrupa olacağını sanmam ityadaki abla dogular bize inee gibi ama bu aralar modeller beni fena kazikliyor 😊
-
- Resmi Gönderi
avrupa olacağını sanmam ityadaki abla dogular bize inee gibi ama bu aralar modeller beni fena kazikliyor 😊
1030 yb var eğer çekilirse gelir bizede
-
-
Model sonu bisey verirse verir cokta önemli bir şey yok gibi herkese hayırlı geceler
-
1030 yb var eğer çekilirse gelir bizede
O çekilir de itakyadaki siklonun onsafina kaldik azorun süpürmesi lazim onh doguya
-
- Resmi Gönderi
-
-
O çekilir de itakyadaki siklonun onsafina kaldik azorun süpürmesi lazim onh doguya
Uykum var yazi yazamiyorum 😂
-
- Resmi Gönderi
haydi azor kaldır 300-400 km daha
-